GRATIS WERELDWIJDE VERZENDING VOOR BESTELLINGEN BOVEN 100€

De Arrowhead Collectie

HET ONTWERP.

Geïnspireerd door houten huisjes, ontworpen we onze Arrowhead collectie met de harmonieën van de natuur in het achterhoofd. De eenvoudige witte letters zijn gecombineerd met een diepe bos groene kleur, waardoor Arrowhead huisnummers, adresborden en naambordjes de perfecte aanvulling op natuurlijke architecturale materialen zijn. Verkrijgbaar in verschillende maten, is de Arrowhead collectie bijzonder geschikt voor outdoor, erf en tuin bewegwijzering. 

ONZE ARROWHEAD HUISNUMMERS

ARROWHEADS MATERIËLE TEGENHANGERS 

Hout, donkere en lichte houtsoorten en natuurlijke oppervlakken zijn prachtig gemarkeerd met onze Arrowhead groene borden. Een porseleinen emaille bord uit deze collectie is het ideale detail om te verlenen aan een houten frame huis, berghut, of meer bosrijke omgevingen. 

ONZE ARROWHEAD ADRES BORDEN

DE PLAATSEN EN RUIMTES VOOR EEN ARROWHEAD BORD. 

De ontsnapping.  Onze Arrowhead borden zijn een populaire keuze voor wie op zoek is naar een uniek detail om aan een ​​weekend of vakantie retraite toe te voegen. Gefabriceerd om lang mee te gaan zijn Arrowhead handgemaakte porseleinen emaillen borden uitstekend geschikt voor exterieur en kunnen zonder inspanning worden gehandhaafd. Bestand tegen alle weertypes, ons glazuur is in staat om zonovergoten zomers en koude natte winters te weerstaan. Zelfs als je niet permanent bij je buitenhuis bent, zal uw deur teken zijn full colour tot de volgende-en voor de komende jaren vasthouden.

De tuin. Of u nou een uitgestrekt land heeft of een bescheiden stukje terras of groen, een geëmailleerd Arrowhead teken kan een andere dimensie brengen aan het ontwerp van uw buitenruimte. Een fantasierijk outdoor teken kan een originele aanvulling zijn op uw tuin of oase in de stad. Vanwege hun duurzaamheid, worden ze vaak gebruikt als privé eigendom tekens of om grenzen van een nieuw geplaatste grens aan te geven.

Het interieur. Een Arrowhead teken kan een gezellig decoratief accent toe voegen aan elke kamer. Plaats een gepersonaliseerd Arrowhead bordje boven de open haard, in de foyer, of op de studeerkamer deur.

ONZE ARROWHEAD NAAMPLATEN

WAAROM WIJ ZO HOUDEN VAN DE COLLECTIE.

Het is natuurlijk, in elke omgeving. Het hoge contrast tussen de zuivere witte belettering en rijke groene basiskleur die zorgt dat deze tekens zichtbaar blijven van een afstand. Van dichtbij zie je dat het geëmailleerde reliëf het teken een extra dimensie geeft. Een Arrowhead teken kan mengen met het landschap, zonder te verdwijnen. Ondersteund met een levenslange garantie, elk bord dat we produceren weerspiegelt onze toewijding aan de traditionele, beproefde technieken.  

WAT IS HET IDEE VAN UW ONTWERP?

Zoekt u een ander soort kleur palet of meer inspiratie? Browse dan door onze collectie om de perfecte huisnummer of adresbord te vinden voor uw huis of tuin. Of creer uw eigen handgemaakte design.