GRATIS WERELDWIJDE VERZENDING VOOR BESTELLINGEN BOVEN 100€

De Highlander Collectie

HET ONTWERP.

Vóór het begin van de twintigste eeuw, gebruikten fabricators de typisch stijl van porseleinen geëmailleerde borden met een dubbele beschermlaag. Daardoor werd deze manier de standaard behandeling. De buitenste rand biedt een extra bescherming tegen weersinvloeden, terwijl de binnenste als bekleding dient en een decoratief doel heeft. Beide komen samen tot een bijzonder geheel.

Ons vermogen om de originele details van de negentiende-eeuwse porselein emaille bewegwijzering te reproduceren maakt de Highlander collectie een van de meest historisch accurate en onderscheiden ontwerpen.

ONZE HIGHLANDER HUISNUMMERS

HIGHLANDER MATERIËLE TEGENHANGERS. 

Onze zwart witte Highlander huisnummers, adresborden en naambordend bieden een schril contrast met baksteen en leisteen, evenals natuurlijk en geverfd hout. De zwarte dubbele laag, elegant serif lettertype, en glanzend witte oppervlak maken het bijzonder geschikt voor decoratieve bouwstijlen.

ONZE HIGHLANDER ADRESBORDEN 

DE PLAATSEN EN RUIMTES VOOR EEN HIGHLANDER BORD.

Het historische huis. De stijl van onze Highlander collectie voortgekomen uit de midden 19e eeuw, vallen samen met het design van de bewegingen van het Victoriaanse tijdperk. In de verenigde staten, beïnvloedde de opbloei van de renaissance de stijl: het tweede rijk, de stok en de levendig gekleurde Queen Anne stijl werd populair in beide de steden en landelijke omgeving. Onze Highlander tekens vallen op in combinatie met levendige achtergronden en passen goed bij sierlijke details.

De bed & breakfast. Decoratief, maar licht zijn onze Highlander porseleinen geëmailleerde borden en het is een compleet ontwerp concept om de traditionele landelijke bed and breakfast aan te bieden. De zwart witte kleurstelling maakt de borden in deze collectie zeer goed leesbaar, terwijl de handgemaakte sjablonen elk nummer en elke letter een natuurlijke variatie binnen het geheel geven. Highlander adresborden, binnendeur tekens en kamernummers kunnen deze inrichtingen, die vaak voorbeelden van belangrijke residentiële architectuur zijn, de charme van thuis geven.

De speciale gebeurtenis. De slanke typografie van onze Highlander collectie is ideaal voor sierlijke presentatie stukken. Vaak gevraagd voor bruiloften en andere formele gelegenheden, kunnen de borden in deze reeks worden gebruikt voor de gasten tafel, plaatjes en labels, richtingtekens, een one-of-a-kind aandenken en sierlijke presentatie stukken.

ONZE HIGHLANDER NAAMBORDEN

WAAROM WIJ ZO HOUDEN VAN DE COLLECTIE.

We denken over een Highlander teken als over onze typische zwarte jurk of maatpak: verfijnd, met een onberispelijke pasvorm. Superieure materialen en authentiek vakmanschap maken onze Highlander porseleinen emaillen huisnummers en adresborden geschikt voor monumentale huizen, evenals andere traditionele stijl woningen.

WAT IS HET IDEE VAN UW ONTWERP?

Zoekt u een ander soort kleur palet of meer inspiratie? Browse dan door onze collectie om de perfecte huisnummer of adresbord te vinden voor uw huis of tuin.  Of creer uw eigen handgemaakte ontwerp.