GRATIS WERELDWIJDE VERZENDING VOOR BESTELLINGEN BOVEN 100€

De Metropolitan Collectie

HET ONTWERP.

Onze Metropolitan collectie brengt de lange geschiedenis van de handgemaakte porseleinen borden fabricage tot het hedendaagse design. Het dateert uit de negentiende eeuw, blauw emaille borden waren een van de eerste in massa geproduceerde en op grote schaal gebruikt in het vasteland van Europa. Onze Metropolische blauw-collectie wordt zorgvuldig vervaardigd na deze typische stijl. Authentiek en elegant, het is onze meest populaire collectie. 

ONZE METROPOLITAN HUISNUMMERS

METROPOLISCHE MATERIËLE TEGENHANGERS.

Metselwerk, stenen, en gladde oppervlakken zijn allemaal passende achtergronden voor onze Metropolische blauwe porseleinen geëmailleerde borden. Het pigment, afgeleid van chroom dioxide, produceert een verbazingwekkend diep-blauwe kleur bij het schieten. Tijdloos en veelzijdig, de Metropolische huisnummers en adresborden werken goed in zowel stad en land. 

ONZE METROPOLITAN ADRESBORDEN

DE PLAATSEN EN RUIMTES VOOR EEN METROPOLISCH BORD.

Het tuinhuis. Onze metropolische tekens representeren meer dan alleen het aangeven van een locatie voor bezoekers. Vaak gebruikt voor tuinhuizen en residentiële gebouwen, zijn onze blauwe huisnummers een verenigend element voor het landschap. Loop bijvoorbeeld door de straten van Parijs of andere Europese steden en begin het contrast te zien tussen straatnaam borden en huisnummers.

Het eengezins huis. Al komt de herkomst van onze metropolisch ontwerp uit de moderne steden, de typische blauwe tekens zijn gegroeid tot buiten de steden. Deze eye catchers passen goed bij neutrale of lichte achtergronden. Wanneer je een familie naambord wilt op een postbus of een grotere adresbord, onze weerbestendige nummers en tekens zijn bestand tegen alle buitengebieden.

De toegangsweg. Naast de huisnummers en adresborden zijn onze Metropolische blauwe porselein geëmailleerde borden een favoriete stijl voor richtingsborden. Parkeerborden, ¨wij hebben een hond¨ waarschuwingen, en de toegang tot de oprit instructies zijn slechts een paar voorbeelden waar onze klanten naar vragen.

ONZE METROPOLITAN NAAMPLATEN

WAAROM WIJ ZO HOUDEN VAN DE COLLECTIE.

Het is het ultieme klassieke Noord-Europese emaille bord. Afgewerkt met een duurzame glans, Metropolitan huisnummers en residentiële borden met kleurdiepte, zonder afbreuk te doen aan visuele helderheid. Het belichaamt zowel de traditie en moderne esthetiek, Metropolische borden zijn echt onze hoeksteen collectie. Elke gepersonaliseerde bord wordt geleverd met een levenslange garantie en zal gegarandeerd zijn oorspronkelijke intensiteit van tint behouden.

WAT IS HET IDEE VAN UW ONTWERP?

Zoekt u een ander soort kleur palet of meer inspiratie? Browse dan door onze collectie om de perfecte huisnummer of adresplaat te vinden voor uw huis of tuin. Of creer uw eigen handgemaakte ontwerp.