GRATIS VERZENDING VOOR BESTELLINGEN BOVEN €100,-

Deurborden

Beschikbaar in een verscheidenheid van formaten zijn onze hand gestencilde porselein geëmailleerde deurborden net zo functioneel als dat de deurbordjes visueel aantrekkelijk zijn. De glossy uitstraling en dik en gelijkmatig aangebracht glazuren oppervlak maakt onze naam bordjes en deurbordjes een populaire keuze voor locaties en toegangswegen. Vaak leverbaar in combinatie met onze huisnummers en andere aangepaste bewegwijzering, kunnen deurbordjes een consistente esthetiek in elke omgeving creëren. Voor elke deur is bij ons een passende deurplaat beschikbaar, twijfel dus niet langer en bestel bij Ramsign uw deurbordjes!

ONZE DEURBORDJES

NUMMER- EN DEURBORDJES VOOR HET HUIS

Onze zeer afgewerkte porselein geëmailleerde deurborden werden ontworpen om een ​​verfijnd interieur en exterieur detail te zijn voor uw huis. Binnen worden onze handgemaakte deurbordjes vaak gebruikt als een decoratief element aan de toegangsweg naar een unieke ruimte te geven, zoals een wijnkelder, bibliotheek of bordje aan de muur voor ruimtes in uw huis. Aan de buitenkant, kan een gepersonaliseerd deurplaat op een mail-sleuf of op ooghoogte worden geplaatst. Onze weerbestendige deurbordjes kunnen veilig worden gemonteerd op een muur of een hek, waardoor deze deurbordjes ideaal zijn voor niet-betreden deurplaatjes, privé/eigendom naam bordjes en oprit- en parkeerborden.

INFORMATIEVE DEURBORDEN

Onze duurzame emaillen deurbordjes kunnen worden gebruikt voor een scala aan interieur informatieve doeleinden. Van toegankelijkheidssymbolen om kaarten van architectonische omgevingen, zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke oplossingen voor binnenruimtes. Onze bewegwijzering- en richtingsborden zijn ook water en brandwerend, waardoor ze ideaal zijn voor nooduitgang borden, informatieborden, trappenhuis markers, representaties van plattegronden van een gebouw en natuurlijk deurbordjes voor op de voordeur.

DE CREATIE VAN HANDGEMAAKTE PORSELEINEN GEËMAILLEERDE DEURBORDEN

Sinds 1991 zijn wij gespecialiseerd in de fabricage van de handgemaakte decoratieve huisnummers, informatieborden, adresborden, deurbordjes, bordjes voor aan de muur en andere aangepaste porselein emaillen bewegwijzering. Ons zorgvuldige fabricageproces waarborgt constante kwaliteit en omhelst tegelijkertijd de kleine variabiliteit op een handgemaakt stuk de individuele kenmerken. Het iteratieve proces vereist dat de deurplaat wordt ontslagen na elke kleur toepassing op de specifieke, optimale temperatuur voor de specifieke kleur op de deurplaat. Beginnend met de basislaag, wordt elke laag van kleur met de hand aangebracht op de metalen basis van de deurplaat. De letters en cijfers zijn gemaakt met behulp van aangepaste sjablonen, gebaseerd op het verzoek van de klant. Omdat het pigment nauwkeurig is geformuleerd zijn onze blauw, groen, en roest-rood betrouwbaar briljant wanneer het gebakken is in de oven. Het eindproduct is een duurzame deurplaat of andere prachtige bordjes aan de muur bij u thuis. Ontwerp daarom vandaag nog uw persoonlijke deurplaat!

ONZE COLLECTIE DEURBORDJES

Toen we onze exclusieve Metropolische, Highlander, Engelhardt, Arrowhead, en Lighthouse collecties maakten, kozen we zorgvuldig voor de typografische stijlen en kleurenpaletten. Het resultaat is een veelzijdig assortiment van deurbordjes dat zowel traditionele als moderne woning en bouwstijlen kan verbeteren. Of u nu een persoonlijke deurplaat, bordjes voor aan de muur bij u thuis, op kantoor een directionele deurplaat, of een ander tekst bord nodig hebt, bieden onze collecties u talloze opties.

REALISEER UW EIGEN IDEE

Heeft u een project dat aangepaste bewegwijzering nodig heeft? Als u een idee heeft dat verder gaat dan de kleur, vorm en grootte opties van onze standaard collectie, neem dan contact met ons op om uw persoonlijke wensen voor uw deurplaat door te geven. We kunnen samen met u een authentiek vervaardigde geëmailleerd tekst bord of deurplaat ontwerpen aan de hand van uw wensen.