GRATIS WERELDWIJDE VERZENDING VOOR BESTELLINGEN BOVEN 100€

Huisnummers

ONZE HUISNUMMERBORDEN

Met onze selectie van traditionele residentiële bewegwijzering kunt u unieke accenten voor uw huis en tuin te creëren. Plaats uw familie naam op uw brievenbus, ontwerp een decoratief huisnummer, of ontwerp zelf iets moois en geef u omgeving een originele twist. Met Ramsign kunt u ruimdenkend omgaan met de plaats waar u woont.


HET MODERNE HUISNUMMER

Het moderne huisnummer is niet alleen een marker om een ​​locatie aan te geven aan oriënterende bezoekers. Wanneer goed ontworpen, kan een huis of deur nummer een architectonisch ontwerp aanvullen, zoals de details van de gevel, of gewoon een persoonlijk tintje aan het publieke gezicht van uw woning.

 

HET WERK VAN HANDGEMAAKTE HUISNUMMERS

De fabricage van onze handgemaakte huisnummers gaat over een zeer ​​precies bakproces. Ten eerste word de achtergrondkleur samengesteld uit glas en metaal, toegepast op de metalen basis en het teken wordt in de oven gedaan. Na dat de basiskleur afkoelt, worden de nummers met een sjabloon op het teken gedrukt. Hoewel het proces wordt gecontroleerd, zitten er altijd kleine variaties in de borden, waardoor elk bord uniek is.


ONZE HUISNUMMER COLLECTIES

We ontwierpen onze authentieke huisnummer collecties zorgvuldig en overwogen grootte, kleur, bekleding en lettertype. Elke collectie bevat onze aanbevolen maten en vormen voor huisnummers; alle kleurencombinaties zijn van hoog contrast.

Het eengezins huis. Al komt de herkomst van onze metropolisch ontwerp uit de moderne steden, de typische blauwe tekens zijn gegroeid tot buiten de steden. Deze eye catchers passen goed bij neutrale of lichte achtergronden. Wanneer je een familie naambord wilt op een postbus of een grotere adresbord, onze weerbestendige nummers en tekens zijn bestand tegen alle buitengebieden.

METROPOLITAN. Gestyled na de traditionele Europese blauw en wit porseleinen emaille borden, zijn onze grootstedelijke huisnummers een klassieke collectie.

ONZE METROPOLITAN HUISNUMMERS

HIGHLANDER. Omlijst met decoratieve dubbele trim zijn onze zwarte en witte Highlander huisnummers gemengt hoogglans met elegante lijnen.

ONZE HIGHLANDER HUISNUMMERS

ENGELHARDT. Vernoemd naar de Deense architect en ontwerper Knud V. Engelhardt hebben we voor onze zwarte en witte Engelhardt huisnummers gebruik gemaakt van het originele dikke lettertype dat hij ontwierp in 1927.

ONZE ENGELHARDT HUISNUMMERS

ARROWHEAD. We ontwierpen onze bos groen en witte Arrowhead huisnummers om een rustieke architectuur te complimenteren.

ONZE ARROWHEAD HUISNUMMERS

LIGHTHOUSE. Geïnspireerd door de regio Noord-Jutland in Denemarken zijn onze roest-rode en witte vuurtoren huisnummers ingetogen, maar met een kleurrijke accent.

ONZE LIGHTHOUSE HUISNUMMERS


WAT IS HET IDEE VAN UW ONTWERP?

Heeft u een idee voor het huis dat niet binnen onze standaard productlijn van huisnummers past? Onze handgemaakte techniek en hoogglans afwerking kunnen helpen de mogelijkheden van uw ontwerpvisie uit te realizeren.