GRATIS WERELDWIJDE VERZENDING

DE HIGHLANDER COLLECTIE


Vóór het begin van de twintigste eeuw, gebruikten fabricators de typisch stijl van porseleinen geëmailleerde borden met een dubbele beschermlaag. Daardoor werd deze manier de standaard behandeling. De buitenste rand biedt een extra bescherming tegen weersinvloeden, terwijl de binnenste als bekleding dient en een decoratief doel heeft. Beide komen samen tot een bijzonder geheel.

Ons vermogen om de originele details van de negentiende-eeuwse porselein emaille bewegwijzering te reproduceren maakt de Highlander collectie een van de meest historisch accurate en onderscheiden ontwerpen.


HIGHLANDER MATERIËLE TEGENHANGERS


Onze zwart witte Highlander naamborden, huisnummerborden en straatnaamborden bieden een schril contrast met baksteen en leisteen, evenals natuurlijk en geverfd hout. De zwarte dubbele laag, elegant serif lettertype, en glanzend witte oppervlak maken het bijzonder geschikt voor decoratieve bouwstijlen.


DE PLAATSEN EN RUIMTES VOOR EEN HIGHLANDER BORD


Het historische huis. De stijl van onze Highlander borden collectie voortgekomen uit de midden 19e eeuw, vallen samen met het design van de bewegingen van het Victoriaanse tijdperk. In de verenigde staten, beïnvloedde de opbloei van de renaissance de stijl: het tweede rijk, de stok en de levendig gekleurde Queen Anne stijl werd populair in beide de steden en landelijke omgeving.

Een emaille naambord voor bijvoorbeeld een hof is tegenwoordig daarom geen uitzondering. Onze witte emaille Highlander naambordjes vallen op in combinatie met levendige achtergronden en passen goed bij sierlijke details in uw appartement.De bed & breakfast. Decoratief, maar licht zijn onze Highlander porseleinen geëmailleerde borden en het is een compleet ontwerp concept om de traditionele landelijke bed and breakfast aan te bieden. De zwart witte kleurstelling maakt de borden in deze collectie zeer goed leesbaar, terwijl de handgemaakte sjablonen elk nummer en elke letter een natuurlijke variatie binnen het geheel geven.

Highlander adresplaten, kamernummers en naambordjes voor in huis kunnen deze inrichtingen, die vaak voorbeelden van belangrijke residentiële architectuur zijn, de charme van thuis geven.De speciale gebeurtenis. De slanke typografie van onze Highlander borden collectie is ideaal voor sierlijke presentatie stukken. Vaak gevraagd voor bruiloften en andere formele gelegenheden, kunnen de borden in deze reeks worden gebruikt voor de gasten tafel, plaatjes en labels, richtingborden, een one-of-a-kind aandenken en sierlijke presentatie stukken. Omdat het ontwerpen en maken van naambordjes zoals bijvoorbeeld een witte naamplaat of huisnummerbord bij ons razendsnel gaat, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw witte naamplaat of huisnummerbord te laat bezorgd wordt voor uw speciale gelegenheid.


WAAROM WIJ ZO HOUDEN VAN DE COLLECTIE


We denken over een wit Highlander emaille naambordje als toevoeging aan bijvoorbeeld uw appartement als over onze typische zwarte jurk of maatpak: verfijnd, met een onberispelijke pasvorm. Superieure materialen en authentiek vakmanschap maken onze Highlander porseleinen witte huisnummers, adresplaten, tuin-bordjes en witte naamplaten geschikt voor monumentale huizen, evenals andere traditionele stijl woningen.


WAT IS HET IDEE VAN UW ONTWERP?


Zoekt u een ander soort kleur naamplaat, straatnaambord, huisnummerbord, naambordje voor op uw voordeur of meer inspiratie? Browse dan door onze collectie om het perfecte huisnummer of adresbord te vinden voor uw huis of tuin. Of creer uw eigen handgemaakte design.