GRATIS WERELDWIJDE VERZENDING

DE LIGHTHOUSE COLLECTIE


Op het noordelijkste puntje van Denemarken, ligt de stad van Skagen, een klein vissersdorp dat draaide op de beroemde kunstenaars kolonie. Vereerd door zijn prachtige licht en pittoreske kwaliteiten gingen de Deense schilders zich hier regelmatig verzamelen in de stad vanaf de jaren 1870 tot het begin van de eeuw.

Met zijn informeel met de hand gemaakte lettertypes en een originele 'Falu rode' kleur is onze Lighthouse collectie porselein geëmailleerde borden een herinnering aan de de intieme en levendige sfeer van deze invloedrijke kust gemeenschap.


LIGHTHOUSE'S MATERIËLE TEGENHANGERS


We houden de kenmerkende Falu-rode kleur die wordt gebruikt voor belettering en versiering van het koperen pigment, een tint die opvalt tegen een neutrale achtergrond. Bij montage op hout en schone witte oppervlakken vallen onze Lighthouse huisnummers en adresplaten het meeste op en het is de toevoeging van een verfijnd visueel hoogtepunt.


DE PLAATSEN EN RUIMTES VOOR EEN LIGHTHOUSE BORD


Het huisje aan zee. Perfect voor een leuk toevluchtsoord tussen de duinen kunnen onze Lighthouse huisnummers en adresborden een beetje kleur toevoegen zonder overweldigend te zijn. De roest-rode kleur verwijst naar het koper, waardoor de belettering en trim van een ​​aardse kwaliteit zijn. Rode emaille borden en adresplaten van robuuste metalen basis is beschermd met een emaillen afwerking, om ervoor te zorgen dat de rode emaille borden niet zullen vervagen na verloop van tijd en zijn daarom perfect geschikt als bijvoorbeeld een naambordje voor op uw voordeur.De stedelijke waterkant. Zoals steden oude industriële gebouwen blijven transformeren naar residentiële en commerciële bouwplannen, is er een nieuwe golf aan waterkant bouw ontstaan. Een met de hand gemaakt rood Lighthouse porseleinen emaillen bord kan een traditioneel detail aan de hedendaagse architectuur van het aan het water gelegen gebouw geven. De kleuren combinatie werkt goed op een bakstenen gevel van een kanaal rijtjeshuis of een houten achtergrond.Het interieur. Het informele, decoratieve lettertype op de metalen borden is persoonlijk en uitnodigend, waardoor het een natuurlijke keuze voor een gepersonaliseerde emaillen naamplaat of bijvoorbeeld naambordje voor op je voordeur is. Bij montage op een vlak interieur of houten lambrisering of op de wand van een beschutte veranda, kan een typisch rood emaille bord helpen een ruimte te personaliseren.


WAAROM WIJ ZO HOUDEN VAN DE COLLECTIE


De Lighthouse collectie is onze meest expressieve stijl, als gevolg van de pittoreske en spontane gevoeligheid van de regio Noord-Jutland in Denemarken. Een punt waar de twee zeeën samenkomen met de uitgestrektheid van witte zandstranden en heidegebieden vormen een uniek en inspirerend landschap. Of onze handgemaakte Lighthouse metalen borden en gedenkplaten op een waterkant gebouw of een gebouw ver weg van het getij worden geplaatst, het zal het geëmailleerde oppervlak wat glimt als het in aanraking met licht kom niet veranderen.


WAT IS HET IDEE VAN UW ONTWERP?


Zoekt u een ander soort kleur naamplaat, straatnaambord, huisnummerbord, naambordje voor op uw voordeur of meer inspiratie? Browse dan door onze collectie om het perfecte huisnummer of adresbord te vinden voor uw huis of tuin. Of creer uw eigen handgemaakte design.