GRATIS WERELDWIJDE VERZENDING

DE METROPOLITAN COLLECTIE


Onze Metropolitan collectie brengt de lange geschiedenis van de handgemaakte porseleinen borden fabricage tot het hedendaagse design. Het dateert uit de negentiende eeuw, blauw emaille borden waren een van de eerste in massa geproduceerde en op grote schaal gebruikt in het vasteland van Europa. Onze Metropolische blauw-collectie emaille borden wordt zorgvuldig vervaardigd na deze typische stijl. Authentiek en elegant, het is onze meest populaire collectie.


METROPOLISCHE MATERIËLE TEGENHANGERS


Metselwerk, stenen, en gladde oppervlakken zijn allemaal passende achtergronden voor onze Metropolische blauwe porseleinen geëmailleerde borden. Het pigment, afgeleid van chroom dioxide, produceert een verbazingwekkend diep-blauwe kleur bij het schieten. Tijdloos en veelzijdig, de Metropolian borden (zoals blauwe huisnummers, blauwe straatnaambordjes en adresborden) werken goed in zowel stad en land.


DE PLAATSEN EN RUIMTES VOOR METROPOLIAN BORDEN


Het tuinhuis. Onze metropolische blauwe naambordjes representeren meer dan alleen het aangeven van een locatie voor bezoekers. Vaak gebruikt voor tuinhuizen en residentiële gebouwen, zijn onze blauwe huisnummers een verenigend element voor het landschap. Loop bijvoorbeeld door de straten van Parijs of andere Europese steden en begin het contrast te zien tussen bijvoorbeeld een blauw straatnaambord en blauwe huisnummers.Het eengezins huis. Al komt de herkomst van ons Metropolian borden ontwerp uit de moderne steden, de typische blauwe naambordjes zijn gegroeid tot buiten de steden. Deze eye catchers passen goed bij neutrale of lichte achtergronden. Wanneer je een familie emaille naambord wilt op een postbus of een grotere adresbord, onze weerbestendige emaille huisnummers en adresplaten zijn bestand tegen alle buitengebieden.De toegangsweg. Naast de blauwe straatnaambordjes, huisnummers en adresborden zijn onze Metropolische blauwe porselein geëmailleerde borden een favoriete stijl voor richtingsborden. Parkeerborden, 'wij hebben een hond' waarschuwingen, en de toegang tot de oprit instructies zijn slechts een paar voorbeelden waar onze klanten naar vragen.


WAAROM WIJ ZO HOUDEN VAN DE COLLECTIE


Het is het ultieme klassieke Noord-Europese blauwe emaille naambord. Afgewerkt met een duurzame glans, Metropolitan blauwe huisnummers en residentiële blauwe naambordjes of blauwe straatnaambordjes met kleurdiepte, zonder afbreuk te doen aan visuele helderheid. Het belichaamt zowel de traditie en moderne esthetiek, Metropolian borden zijn echt onze hoeksteen collectie. Elke gepersonaliseerde blauw emaille naambord wordt gemaakt en geleverd met een levenslange garantie en zal gegarandeerd zijn oorspronkelijke intensiteit van tint behouden.


WAT IS HET IDEE VAN UW ONTWERP?


Zoekt u een ander soort kleur naamplaat, straatnaambord, huisnummerbord, naambordje voor op uw voordeur of meer inspiratie? Browse dan door onze collectie om het perfecte huisnummer of adresbord te vinden voor uw huis of tuin. Of creer uw eigen handgemaakte design.