GRATIS WERELDWIJDE VERZENDING

DEURBORDEN


Beschikbaar in een verscheidenheid van formaten zijn onze hand gestencilde porselein geëmailleerde borden net zo functioneel als ze visueel aantrekkelijk zijn. De glossy uitstraling en dik en gelijkmatig aangebracht glazuuren oppervlak maakt onze borden een populaire keuze voor deuren en toegangswegen. Vaak leverbaar in combinatie met onze huisnummers en andere andere aangepaste bewegwijzering, kunnen deurbordjes een consistente esthetiek in elke omgeving creëren.


Deur borden en numbers voor het huis


Onze zeer afgewerkte porselein geëmailleerde deur borden werden ontworpen om een ​​verfijnd interieur en exterieur detail te zijn voor uw huis. Binnen worden onze handgemaakte borden vaak gebruikt als een decoratief element aan de toegangsweg naar een unieke ruimte te geven, zoals een wijnkelder of bibliotheek. Aan de buitenkant, kan een gepersonaliseerd deur teken op een mail-sleuf of op ooghoogte worden geplaatst. Onze weerbestendige tekens kunnen veilig worden gemonteerd op een muur of een hek, waardoor ze ideaal zijn voor niet betreden tekens, privé-eigendom tekens en oprit en parkeer borden.


Informatieve deurborden


Onze duurzame emaille borden kunnen worden gebruikt voor een scala aan interieur informatieve doeleinden. Van toegankelijkheid symbolen om kaarten van architectonische omgevingen, zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke oplossingen voor binnenruimtes. Onze bewegwijzering en richtingsborden zijn ook water en brandwerend, waardoor ze ideaal zijn voor nooduitgang borden, trappenhuis markers, en representaties van plattegronden van een gebouw.


De creatie van handgemaakte porseleinen geëmailleerde deurborden


Sinds 1991 zijn wij gespecialiseerd in de fabricage van de hand gemaakte decoratieve huisnummers, adres plaques, en andere aangepaste porselein emaille bewegwijzering. Ons zorgvuldige fabricageproces waarborgt constante kwaliteit en, tegelijkertijd, omhelst de kleine variabiliteiten op een handgemaakte stuk de individuele kenmerken. Het iteratieve proces vereist dat het teken worden ontslagen na elke kleur toepassing op de specifieke, optimale temperatuur voor de specifieke kleur. Beginnend met de basislaag, wordt elke laag van kleur met de hand aangebracht op de metalen basis. De letters en cijfers zijn gemaakt met behulp van aangepaste sjablonen, gebaseerd op het verzoek van de klant. Omdat het pigment nauwkeurig is geformuleerd zijn onze blauw, groen, en roest-rood betrouwbaar briljant wanneer gebakken in de oven. Het eindproduct is een duurzaam deurteken.


Onze collecties


Toen we onze exclusieve Metropolitan, Highlander, Engelhardt, Arrowhead, en Lighthouse collecties maakte kozen we zorgvuldig voor de typografische stijlen en kleurenpaletten. Het resultaat is een veelzijdig assortiment dat zowel traditionele als moderne woning en bouwstijlen kan verbeteren. Of u nu een persoonlijk deurbord of nummer voor thuis wilt of op kantoor een directioneel teken nodig hebt, bieden onze collecties u talloze opties.


WAT IS HET IDEE VAN UW ONTWERP?


Zoekt u een ander soort kleur naamplaat, straatnaambord, huisnummerbord, naambordje voor op uw voordeur of meer inspiratie? Browse dan door onze collectie om het perfecte huisnummer of adresbord te vinden voor uw huis of tuin. Of creer uw eigen handgemaakte design.