GRATIS WERELDWIJDE VERZENDING VOOR BESTELLINGEN BOVEN €100,-

FAQ

Bedrijf & Producten

Alleen Ramsign biedt authentiek ontworpen, met de hand gemaakte emaillen borden die worden ondersteund met een levenslange garantie. Onze weerbestendige en glossy borden komen met een originele montagekit, massief messing schroeven en het beste van alles: vriendelijke 24/7 klantenservice.

De meest voor de hand liggende kwaliteit van porselein emaillen borden is hun schoonheid en hun vermogen om afbraak te weerstaan, zelfs in de zwaarste omstandigheden. In tegenstelling tot de meeste borden staan emaillen borden er om bekend om enkele eeuwen mee te kunnen gaan, zonder onderhoud en zonder verlies van hun glans en levendige kleuren. Terwijl andere materialen corroderen, rotten of vervagen, is het harde en ondoordringbare glas emaillen oppervlak bestand tegen alle weersomstandigheden, extreme temperaturen, zonlicht en roest. Dit maakt ze ideaal voor ruwe omgevingen, zoals badplaatsen en huizen aan de kust, waar de blootstelling aan vocht en zout frequent is.

Ze zijn ook bestand tegen vandalisme, aangezien de borden zeer goed bestand zijn tegen krassen en stoten. Ook graffiti kan gemakkelijk worden verwijderd met een geschikt oplosmiddel, in tegenstelling tot borden met organische coatings.

Omdat emaille dezelfde eigenschappen als gekleurd glas en keramisch glazuur heeft vervagen de kleuren niet met blootstelling aan UV-licht, zoals dat bij verf wel zou gebeuren. Omdat het gebakken keramiek betreft is een porseleinen emaillen bord ook zeer hittebestendig. Dit maakt deze borden ideaal voor hoge temperaturen, wat bij een organische coating niet zou kunnen. Enkele voorbeelden zijn wegwijzers in en op gebouwen en borden in en bij het openbaar vervoer.

Door hun eigenschappen zijn geëmailleerde tekens tevens een zeer milieuvriendelijk alternatief voor andere soorten tekens die schadelijke stoffen bevatten en / of behoefte hebben aan frequent onderhoud en vervanging.

Wij geloven dat een echt emaillen bord moet worden gemaakt op de goede ouderwetse manier, met authentieke lettertypes, kleuren en bekledingen en, natuurlijk, gemaakt met de hand. Het is duurder om te maken, maar het resultaat is echt de moeite waard, want het verschil in kwaliteit onderscheidt zich in elk detail. Ramsigns tekens zijn sierlijk gebogen met een rijke, glanzende afwerking. De cijfers/letters en kunstwerken worden vakkundig gemaakt om elk teken perfect te laten passen. Ons gebruik van de traditionele sjablonen produceert een verademing in de belettering en de afwerking, waardoor elke sessie een driedimensionale uitstraling heeft. Deze kwaliteiten hebben zich onderscheiden in de wereld van geëmailleerde borden voor al meer als een eeuw en zijn wat Ramsigns doet opvallen.

Onze producten zijn ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de Europese Unie

Uw aankoop omvat een bewijs, een montagekit, een 60 dagen geld terug garantie en een levenslange garantie.

Ja, niet alleen is de voorkant van uw bord geëmailleerd met meerdere lagen, maar de randen en de achterkant van uw teken zijn ook geëmailleerd met een basislaag glazuur om het bord te beschermen tegen corrosie.

Emaille is een dun, solide, glad en glanzend laagje silicaatglas.

Porselein emaillen borden zijn gemaakt door het fuseren van glaspoeder op een substraat van koolstofarme staal. Dit gebeurt door een bakproces. Eerst wordt het glaspoeder vermengd met water en gesproeid op het metaal, waarna we het laten drogen. Het teken wordt vervolgens gebakken in een oven met een temperatuur van 1500 ° F (820 ° C). Het poeder smelt, stroomt en uiteindelijk verhardt tot een gladde, glasachtige duurzame coating. Dit vormt de grijze basislaag, die chemisch gebonden is aan het metaal. Voor een eventuele extra kleur moet een aparte laag van het gepigmenteerd aangedreven glas worden toegepast en in brand gestoken worden. Door het gebruik van deze gelaagde aanpak, kan emailleren een zeer gladde, glanzende afwerking produceren in een breed scala van kleuren.

Kort na ontvangst van uw bestelling maken we een bewijs met de letters die u op uw bord wilt. Het bewijs is een nauwkeurig op schaal gemaakte tekening van uw ontwerp. Wanneer goedgekeurd, worden de sjablonen geproduceerd volgens de contouren van het bewijs. De sjablonen zijn dunne kartonnen platen met de letters en decoratieve details van het ontwerp.

Een pre-cut, geboord en gebogen stalen plaat in de opgegeven grootte wordt gespoeld en zorgvuldig gecontroleerd op gebreken. Het is cruciaal dat de stalen rug 100% schoon is en vrij van vet of gebreken voor het emailleren proces begint. Emailleren is een keramisch proces, net als bij glazen keramiek. Aanvankelijk wordt het de grijze emaille grondlaag, het teken laten we drogen en wordt vervolgens gebakken bij 1500 ° F (820 ° C) gedurende 8-12 minuten. Na het bakken wordt het teken afgekoeld. Tijdens het bakproces hecht het glazuur zich aan het staal, om een ​​basislaag te creëren. Nadat de basislaag is ingesteld, kan de achtergrondkleur van het teken (bijvoorbeeld blauw) worden toegepast op dezelfde wijze. Tenslotte wordt de voorgrondkleur aangebracht en gedroogd. Daarna wordt de laatste laag van poedervormige glazuur aangebracht op de borden; overtollig glazuur is zorgvuldig weggeveegd met de hand om de precisie van de belettering te waarborgen. Het bord wordt vervolgens voor de laatste keer gebakken. In feite is het teken gebakken in een oven op 1500 ° F (820 ° C) en onderzocht op afwijkingen tussen elk proces. Om een ​​energie-efficiënte productie en een constante kwaliteit te garanderen, worden de borden gecontroleerd gedurende het gehele productieproces.

Nee, Ramsigns zijn volledig zon-en weerbestendig. Zodra de borden zijn bedekt met emaille, de kleur gefixeerd en de metalen basis wordt beschermd tegen de elementen van het weer. Met een Ramsign porselein emaillen teken, kunt u zich verheugen op een helder gekleurd teken dat mee kan voor de komende jaren. Alle borden worden ondersteund door onze levenslange garantie.

Ja. Een Ramsign is het meest milieuvriendelijke en duurzame teken dat je kunt kopen.

De volledige collectie aan producten van Ramsign zijn 100% vervaardigd in Europa en onderworpen aan strenge milieuregels van de EU. De borden zijn volledig gemaakt van ijzer en glas, die niet-giftige, recyclebare materialen bevatten die in overvloed zijn op onze planeet.

Daarentegen bevatten de meeste andere duurzame tekens giftige verf, middelen en coatings die milieubelastende bijproducten bevatten zowel voor als na de levensduur van de tekens. Om het nog erger te maken, zijn deze producten doorgaans in massa's geproduceerd door goedkope arbeidskrachten in zwaar vervuilende fabrieken.

Het beste van alles is dat uw Ramsign product een levenslang of langer mee zal gaan. Dit bespaart hulpbronnen en minimaliseert afval. Dit is niet alleen goed voor het milieu, u zult ook tijd en geld besparen door het niet te hoeven onderhouden en vervangen van versleten borden.

Stijlen & Maten

Contrast is de sleutel. Als u een rood huis heeft, zal u niet voor een rood bord kiezen, maar eerder een wit of zwarte, zodat het afsteekt tegen de achtergrond. Voor een wit huis, raden wij onze Engelhardt, Metropolische, of Caledonian collectie aan, waarvan de donkere achtergronden mooi uitkomen bij het witte van het huis.

Voor bijna alle huizen is blauw en wit een klassieke en tijdloze combinatie die zal passen bij de meeste bouwstijlen. Voor de houten huizen, blokhutten, of rustieke huizen raden wij bosgroen of diep rood aan. Maar aan de andere kant, Als u op zoek bent naar iets elegant, licht en veelzijdig hoeft u niet verder te kijken dan onze Highlander collectie.

Na het selecteren van de kleur, lettertype en de versiering zijn de volgende factoren te overwegen. Hier is context de sleutel. Zal het teken op een historische Victoriaanse structuur of op een modern huis worden geplaatst? Moderne architectuur heeft de neiging om eenvoudiger en minder versierd dan oudere stijlen te zijn. Laat de architectonische stijl begeleiden in uw keuze van lettertype en stijl, op deze manier zal uw nieuwe teken zijn omgeving complimenteren.

De grootte hangt af van waarvoor u het teken denkt te gebruiken. Zal het op uw voordeur komen? Zal het in een appartementencomplex of op een huis ver van de straat komen? Zal het op uw mailbox komen? De belangrijkste factor is de afstand. Voor een appartementencomplex nummer, zal een klein bordje de truc doen. Voor een landhuis ver van de weg is een groter teken dat kan worden gezien vanaf een grotere afstand beter.

Welk formaat u ook kiest, het is de bedoeling om de letters te kunnen lezen uit de betreffende hoek of straat. U kunt de aanbevolen minimum grootte van uw huisnummer of adresbord inschatten op de volgende manier: Begin met een 2 inch breed teken. Voor elke 3 voeten doet u een stap terug van het bord en moet u de breedte van het bord verhogen door een inch. Dezelfde regel kan worden toegepast op borden met letters, zoals straat- en wegwijs borden. Naam en deurborden hoeven alleen leesbaar te zijn van een korte afstand, dus een breedte van 3-10 inch zal prima zijn.

Wij bieden vijf lettertypes voor letters en twee lettertypes voor cijfers. U kunt ze allemaal op de pagina LETTERTYPE vinden. Wilt u meer dan één lettertype gebruiken op uw bord, laat ons weten welke u wilt in de sectie toevoegingen van de winkelwagen.

Wij bieden drie opties: Trimless, Single Trim en Double Trim. U kunt ze allemaal op de TRIMS pagina zien.

Wij bieden vijf klassieke kleurencombinaties:

Metropolitan: Wit op blauw

Highlander: Zwart op wit

Engelhardt: Wit op zwart

Arrowhead: Wit op groen

Lighthouse: Rood op wit

In aanvulling op de 5 kleuren van onze collectie bieden we 26 aangepaste kleuren die beschikbaar zijn voor speciale bestellingen. Deze orders kunnen besteld worden op de SPECIALE BESTELLINGEN page. U kunt de beschikbare 15 kleuren zien op de pagina KLEUREN. Gelieve er rekening mee te houden dat het scherm alleen een representatie toont van de ware kleuren. U kunt de kleurcodes gebruiken op de pagina om elke kleur nauwkeurig te identificeren.

In de meeste gevallen kunt u de gewenste kleur kiezen volgens de stalen die op onze site staan. Maar als je op zoek bent naar een heel specifieke kleur die je nodig hebt is het beter om te kiezen uit een fysieke kleurstaal in plaats van te vertrouwen op uw scherm. Hier is waarom: verschillende schermen geven de kleuren anders weer. Terwijl uw een representatie van de echte kleuren ziet op uw scherm, zal de verschijning van het scherm kleuren nooit identiek zijn aan het uiterlijk van off-screen kleuren.

Een kleurenschema is gewoon een (of een catalogus van) de nauwkeurige monsters van specifieke kleuren. Voor de meest realistische weergave raden wij het gebruik geëmailleerde kleurstalen aan. Je hebt de mogelijkheid om ze hier te bestellen. Als alternatief kunt u een gedrukt RAL of Pantone kleurstaal gebruiken. U kunt deze (online bestellen) krijgen bij uw plaatselijke verf of design store. Elke kleur heeft zijn eigen kleurcode. Met deze code kunt u eenvoudig communiceren, elke kleur is met 100% nauwkeurigheid, in alle media, apparaten en schermen.

Ramsign biedt een totaal van 27 verschillende maten en vormen. U kunt ons standaard assortiment van maten in onze Size Guide zien. Als u niet in staat bent om een ​​grootte in ons standaard assortiment te vinden, kunt u de specifieke grootte die u nodig heeft op de speciale bestellingen pagina bestellen.

Ja. De minimale letterhoogte is 10 mm. Dit komt doordat alle tekens met de hand worden gemaakt, waardoor de gegevens zorgvuldig met de hand worden aangebracht met behulp van stencils en sjablonen.

De gaten hebben een diameter van 4 mm.

Het kleinste dat we kunnen produceren is 2,5 cm x 2,5 cm.

De grootste maat die we kunnen produceren is 100 cm x 38 cm.

De hoogte van de cijfers wordt wordt bepaald door het aantal cijfers dat het teken bevat. Onderstaande afmetingen zijn bij benadering. Als u een nauwkeurige hoogte vereist noteer deze dan in het veld "instructies" in de winkelwagen wanneer u uw bestelling plaatst.

Product grootte (cm) 1 nummer 2 nummers 3 nummers
Charlottenlund circulair 12,5x12,5 6.8 5.0 3.9
Aalholm ovaal 7x4,6 3.4 3.0 2.5
Lundsgaard ovaal 11x10 6.5 5.2 x
Clausholm ovaal 14x9 6.2 6.2 5.2
Palsgaard ovaal 15x13,6 8.8 7.3 6.6
Havreholm ovaal 19x12 8.0 8.0 8.0
Ryegaard ovaal 20x18 8.2 8.2 8.2
Engelsholm ovaal 23x14 10.3 9.4 8.0
Klintholm ovaal 27x17 12.0 11.0 8.7
Sandholm ovaal 34x21 5.3 5.3 5.3
Sonderborg rechthoekig 7x11 8.0 x x
Christiansborg rechthoekig 12x4 2.6 2.6 2.6
Frederiksborg rechthoekig 12x10 7.4 7.4 x
Dansborg rechthoekig 14x11 8.0 8.0 8.0
Augustenborg rechthoekig 16x5 2.6 2.6 2.6
Amalienborg rechthoekig 16x7 4.4 4.4 4.4
Duborg rechthoekig 16x12 8.8 8.8 8.8
Lilleborg rechthoekig 21x11 8.0 8.0 8.0
Kronborg rechthoekig 21x5 2.6 2.6 2.6
Kalundborg rechthoekig 21x7 4.4 4.4 4.4
Marselisborg rechthoekig 21x16 12.0 12.0 12.0
Ravnsborg rechthoekig 27x8 5.0 5.0 5.0
Silkeborg rechthoekig 27x12 7.8 7.8 7.8
Rosenborg rechthoekig 27x16 12.0 12.0 12.0
Vordingborg vierkant 16x16 12.0 12.0 12.0
Grasten gewelfd 34x18 6.3 6.3 6.3
Vosborg rechthoekig 28x18 8.9 8.9 8.9

Prijzen en Betalingen

Ja, er zijn geen verborgen kosten. De prijs van het bord is voorzien van een montagekit en montage-instructies. De prijs van de levering is inclusief verpakking en transport aan uw deur. Eventuele belastingen zullen worden terugbetaald op uw rekening.

JA. Nergens anders vind je een perfect afgemaakte met de handgemaakt emaillen bord met authentieke grafische vormgeving en originele montage materialen die wordt ondersteund door een volledige geld-terug-garantie en een levenslange garantie. Bovendien staat ons SUPPORT team klaar om u 24/7 te helpen. Wij zullen graag het prijsverschil terug betalen als u een beter aanbod weet te vinden. Het is onze filosofie al twee decennia om de best mogelijke waarde te geven voor u geld, in plaats van de laagst mogelijke prijs te bieden. Elke dag zijn we trots om uitstekende waarde te leveren.

Ja. Alle goederen moeten volledig worden betaald op het moment van de bestelling, we zijn volledig gericht op het voldoen aan uw verwachtingen vanaf het moment dat wij uw bestelling ontvangen. Ramsign kan niet bestaan ​​zonder u, en wij zullen u niet teleurstellen. Gedurende meer dan 25 jaar dienst hebben we een reputatie van kwaliteit en betrouwbaarheid opgebouwd, wereldwijd. Al onze borden worden ondersteund door onze tevredenheidsgarantie. Als u niet helemaal tevreden bent met uw bord wanneer u het ontvangt, dan kunt u altijd vragen om een ​​vervanging of volledige terugbetaling.

Wij accepteren PayPal en de volgende credit / debit cards: American Express, Discovery, Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron.

Gewoon vragen om een factuur in het veld Instructies bij de bestelling. Als u wenst een factuur neem contact met ons op door ons te schrijven via ons contactformulier. Vermeld uw ordernummer, zodat wij snel uw bestelling kunt identificeren.

Orderbevestigingen & Bewijzen

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u een bevestiging binnen enkele minuten. Als u een gepersonaliseerd bord bestelt zal een bewijs volgen in een aparte e-mail.

Als uw bestelling is voorzien van een gepersonaliseerd bord, zal u een bewijs binnen 1-2 werkdagen ontvangen. Laat het ons zo snel mogelijk weten na ontvangst van het bewijs in het geval u wilt dat er eventuele wijzigingen worden aangebracht om vertraging te voorkomen. Als u tevreden bent met het bewijs zijn is er geen noodzaak om contact met ons op te nemen en gaan we automatisch door met uw bestelling en verzending van uw bord wanneer het klaar is.

Ja, het bewijs is inbegrepen bij uw aankoop. Onze deskundige grafisch ontwerper zal een digitaal bewijs van uw tekst voorbereiden en de afmetingen perfect aanpassen op uw bord. U zal dit bewijs binnen 1-2 werkdagen te ontvangen.

Als u niet helemaal tevreden bent met het resultaat, zullen wij samen met u werken om uw gewenste ontwerp te bereiken. Als u besluit dat dit teken niet iets is voor u, zullen wij onmiddellijk uw geld terugstorten.

Om technische redenen is het bewijs altijd in zwart-wit. Er is echter geen reden om u zorgen te maken - wij zullen uw bord fabriceren precies volgens de kleuren opgegeven bij uw bestelling.

Belastingen & Douane-inklaring

Ja, alle kosten zijn inbegrepen in uw aankoop. In het geval dat uw aankoop hoger is dan de drempel voor belastbare goederen in uw regio, en de belastingen worden geheven als gevolg daarvan zullen wij u vergoeden voor de belastingen die u heeft betaald als u ons binnen 8 dagen contact via ons contactformulier stuurt met de bon van de geheven belastingen er aan toegevoegd.

Uw zending dient niet te worden uitgesteld bij de douane. Om een ​​snelle douane-inklaring te vergemakkelijken, beschrijven wij zorgvuldig de inhoud, het gewicht en de waarde op een douaneaangifte die wij hechten aan uw zending. Meestal zorgen die gegevens er voor de zending te verwerken zonder vertraging. Echter, de lokale gewoonten praktijken en opportunisme verschillen van regio tot regio, dat is waarom we helaas geen garanties kunnen geven.

Bezorging

Ja, we verzenden naar de Verenigde Staten en wereldwijd. U kunt meer informatie over levertijden en tarieven vinden op ons leveringsprogramma pagina.

Voor leveringen naar Noord-Amerika is de geschatte doorlooptijd 1-2 weken voor op voorraad tekens en 4-5 weken voor de borden op bestelling gemaakt. Dit omvat de productie en de transport tijd. Klik hier voor de levering termijnen in andere landen.

De levertijd is onze beste schatting, maar op geen enkele wijze gegarandeerd. Houd in gedachten dat de productie is onderworpen aan de huidige werklast. Bovendien is de reistijd afhankelijk van uw locatie en de doelmatigheid van uw lokale post. Indien levering binnen een bepaalde tijd van cruciaal belang is, raden wij u aan haast productie en / of versnelde levering te vragen bij het plaatsen van uw bestelling. Op deze manier is de urgentie van uw bestelling duidelijk vanaf het moment dat u deze plaatst, en wij zullen onze uiterste best doen om de bestelling op tijd bij u te bezorgen.

Wij zijn in staat om de meeste bestellingen te leveren binnen een paar dagen als de tijd van essentie is. Simpelweg vragen om haast productie en / of kies de versnelde levering optie op de kassa pagina.

Wij kunnen uw bord binnen 3 werkdagen verzenden. Simpelweg vragen om de snelle productie in het veld aanwijzingen op de kassa pagina. De snelle productie bedraagt ​​100% van de waarde van het product.

Als u snelle levering nodig hebt bieden wij aan om uw bestelling te verzenden via een koerier naar Nederland of een andere locatie in de wereld. Kies simpelweg de spoedbezorging optie bij het kiezen van de scheepvaart-methode op de kassa pagina. Wij verwijzen u naar onze levertijden pagina voor landspecifieke prijzen en termijnen.

Voordat uw teken wordt verzonden naar u, word het zorgvuldig geïnspecteerd en verpakt in een stevige kartonnen koker, samen met uw Ramsign gecertificeerde montagekit (massief messing schroeven) en montage-instructies.

Uw bestelling wordt bezorgd in uw postbus met uw lokale post. In het algemeen hoeft u niet thuis te zijn op het moment van levering. Als u hebt gekozen voor een versnelde levering van uw bestelling dan wordt het geleverd aan uw deur door DHL, FedEx of UPS. Als u niet thuis bent op het moment van levering, zal het koeriersbedrijf een telefoonnummer waar u ze kunt bereiken om een ​​nieuwe levering te regelen verstrekken.

Dit is afhankelijk van welke verzendmethode u kiest. Met de standaard levering van uw bestelling zal deze worden verzonden als een brief en geleverd door uw lokale post. In dit geval zal u niet een tracking-nummer krijgen. Met de versnelde levering van uw bestelling wordt verzonden per koerier zal u een tracking-nummer krijgen zodra uw bestelling is verzonden.

Wij raden u aan een paar dagen te wachten. Meer dan 98% van onze zendingen worden binnen het geraamde tijdsbestek ontvangen. De kans is groot dat uw goederen op weg zijn; Echter, de lokale scheepvaart omstandigheden variëren. Vakanties, slecht weer, douane-inklaring en onregelmatige postbezorging zijn slechts enkele van de vele omstandigheden die vertragingen kunnen veroorzaken. In de meeste gevallen, als er iets gedaan kan worden om uw bestelling te versnellen, is het al gedaan.

Als u echter een vertraging van meer dan 2 weken heeft adviseren wij u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Als u zo vriendelijk kan zijn om uw bestelnummer mee te sturen kunnen wij snel uw bestelling identificeren.

Speciale Verzoeken

Nee, dan is het noodzakelijk om een ​​groter bord te kiezen. Dit komt door het feit dat uw tekens handgemaakt zijn. Er is een grens aan hoe klein de tekens kunnen worden gemaakt, en aangezien veel tekens meer ruimte vereisen, is er een limiet aan het aantal karakters dat een teken kan bevatten.

Wij nodigen u uit om uw ​​aangepaste teken op onze speciale bestelling pagina te bestellen. Beschrijf uw wensen tot in detail, des te meer detail u geeft, des te beter we het ontwerp kunnen maken naar uw visie. Wij zijn in staat om de meeste ontwerpen en vormen te fabriceren in emaille, met als maat maximaal 100 cm x 38 cm. Als u een bewijs vraagt, zult u het bewijs en een prijsopgave de volgende werkdag ontvangen. Als u besluit dat het niet naar wens is zullen wij ons best doen om samen met u het gewenste resultaat te bereiken. Als u beslist dat het bord niks voor u is dan geven wij u geld terug.

Ja. Om een ​​offerte te ontvangen, kunt u uw aangepaste teken bewijs SPECIAL ORDERS opvragen. Beschrijf uw wensen in detail, want hoe meer informatie des te beter kunnen wij u helpen. Upload een afbeelding of pictogram die u op het bord wenst. Wij bieden een totaal van 31 levendige kleuren glazuur. Met behulp van de authentieke stencil techniek kunnen we tekens omlaag reproduceren naar 10 mm in hoogte, en ook in gelijkwaardige details. Lijnen kunnen zo dun als 1 mm worden gemaakt, dankzij het gebruik van moderne technieken.

Nee, maar u kunt twee borden bestellen en deze back-to-back monteren, of u kunt ons vragen om ze te monteren voor u. De borden kunnen worden gelijmd, geplakt, met bouten aan elkaar bevestigd, afhankelijk van uw doel en de uitstraling die u wenst.

Door het glazuur proces, zijn geen twee emaillen borden 100% identiek. Inclusief de kleuren. Als u meerdere borden met identieke kleuren nodig hebt, raden wij u aan de borden te plaatsen in dezelfde bestelling. Op deze manier zullen u borden worden geproduceerd in dezelfde partij, wat resulteert in kleuren die technisch precies hetzelfde zijn.

Grote bestellingen & Kortingen

Ja, maak een aankoop van 100€, en krijg wereldwijd gratis verzending.

Ja, we houden van grote bestellingen. In feite was de fabricage volledig gebaseerd op grote bestellingen in het verleden. Door het volume kunnen we een reeks emaillen technieken gebruiken, voor kleine of grote orders. Daarnaast is er vrijwel geen grens aan het aantal kleuren en details dat we u kunnen aanbieden.

Beschrijf uw wensen in detail en stuur het naar met ons op door via ons contactformulier gelieve het kunstwerk, logo of de foto die u wilt gebruiken toevoegen aan de mail. Hoe meer details u verstrekt, hoe nauwkeuriger ons voorbeeld wordt. Wij zijn in staat om de meeste ontwerpen en vormen te fabriceren in emaille tot maximaal 100 cm x 38 cm.

Nee, helaas is het niet mogelijk om wijzigingen aan een bestaand bord te maken. U zal uw bestaande teken dan moeten vervangen. Als u een naam toe wilt voegen kunt u deze apart bestellen en naast het bestaande bord plaatsen. U zult dan een ​​bord met een bijpassende breedte of hoogte binnen ons bereik van maten en vormen moeten vinden. Of u neemt contact met ons op via ons contactformulier zodat we een bord voor u kunnen aanpassen.

Montage

Als u een naamplaatje of huisnummer heeft ontvangen, zijn ringen niet nodig. De montage materialen die worden gebruikt voor de adresborden, huisnummers en naamborden zijn verschillend. Voor het adresborden en huisnummers zijn de materialen onder meer: ​​4 massief messing schroeven, 4 nylon pluggen, en 4 nylon ringen. Voor naamborden en huisnummers zijn slechts 4 massief messing schroeven inbegrepen.

1. Wij raden u aan de meegeleverde montage materialen te gebruiken.

2. Plaats uw teken aan de wand, zodat de gaten worden geboord in de bakstenen . Markeer de exacte positie van de gaten, en verwijder het teken.

3. Boor de gaten (gebruik een 5 mm beton boor).

4. Plaats de blauwe pluggen in de gaten.

5. Plaats een zwarte nylon ring op elke schroef om het glazuur van het oppervlak te beschermen.

6. Monteer het bord met behulp van de massief messing schroeven die zijn meegeleverd.

TIP: Wacht tot het bord nauwkeurig is gepositioneerd voor het aandraaien van de schroeven.

LET OP: draai de schroeven nooit met geweld aan. Dit kan het glazuur kraken, en stelt het metaal bloot aan corrosie.

1. Wij raden u aan de meegeleverde montage materialen te gebruiken.

2. Plaats uw bordje op de deur. Markeer de exacte positie van de gaten met een potlood en verwijder het teken.

3. Boor de gaten (gebruik een 2 mm hout / metaalboor).

4. Monteer het bord met behulp van de korte messing schroeven. Sluitringen worden niet aanbevolen voor houten oppervlakken.

TIP: Wacht tot het bord nauwkeurig is gepositioneerd voor het aandraaien van de schroeven.

LET OP: draai de schroeven nooit met geweld aan. Dit kan het glazuur kraken, en stelt het metaal bloot aan corrosie.

De messing schroeven zullen hun natuurlijke uitstraling binnen een paar maanden ontwikkelen. U kunt echter vloeibare ammoniak gebruiken om het proces te versnellen. Ammoniak is een gemeenschappelijk reinigingsmiddel dat wordt verkocht in de lokale supermarkten en apotheken.

1. Reinig de messing schroeven om vette vlekken en viezigheid te verwijderen met behulp van een geschikt oplosmiddel, zoals benzine, aceton of alcohol. Als alternatief kan ook zeep worden gebruikt.

2. Plaats de messing schroeven in een glas, en voeg een paar druppels ammoniak toe. Giet de ammoniak in het glas en leg een deksel op het glas om de ammoniak dampen in het glas te vangen.

3. Binnen 10-15 minuten moet je een merkbaar effect te zien. Herhaal dit indien nodig.

Verzorging & Onderhoud

Ramsigns zijn gebouwd om lang in alle omstandigheden met absoluut geen onderhoud mee te gaan. Maar om echt te genieten van de levendige kleuren en glossy afwerking van uw teken, raden we aan dat u het bord simpelweg schoonveegt met een zachte doek of papier zo nu en dan. Gebruik nooit schuurpapier, schuurmiddel, zuur of soortgelijke agressieve producten die kunnen krassen maken en het prachtige glanzende oppervlak van uw teken onherstelbaar aantasten.

U kunt het afvegen met aceton, heel gemakkelijk. Aceton is een veel voorkomend oplosmiddel dat wordt verkocht aan lokale bouwmarkten en doe-het-zelf markten. Royaal toe te passen aceton op een stuk katoenen doek. Veeg de verf van het oppervlak van het bord. Herhaal dit indien nodig. LET OP: Aceton is zeer brandbaar. Gebruik aceton buiten om het inademen van schadelijke dampen te voorkomen.

Klachten & Retourneren

U kunt uw bord retourneren naar ons binnen 60 dagen na ontvangst voor een volledige terugbetaling. Dit beleid geldt voor alle tekens, ongeacht de reden voor de terugkeer, of dat de borden op voorraad waren of op bestelling gemaakt. We zullen het volledige bedrag terug betalen, exclusief verzendkosten, op uw rekening binnen 8 dagen na ontvangst van uw product. Neem contact met ons op via ons contactformulier voor instructies over hoe verder te gaan.

Alle Ramsign producten (met uitzondering van producten met witte randen) worden gedekt door onze levenslange garantie. In het zeldzame geval dat uw product zou mislukken als gevolg van een fabricagefout, heeft u recht op een gratis vervanging. Neem dan contact met ons op via ons contactformulier voor instructies over hoe verder te gaan. We kunnen eisen dat u het product naar ons retourneert, maar vaak kan een foto al voldoende zijn. We zullen natuurlijk uw verzendkosten betalen in het geval dat het product moet worden geretourneerd.

In het geval dat u een verkeerd of beschadigd product ontvangt, heeft u recht op een gratis vervanging. U mag ons dan contacteren via ons contactformulier binnen 30 dagen na ontvangst voor instructies over hoe verder te gaan. We kunnen eisen dat u het product naar ons terug stuurt, maar vaak kan een foto volstaan. Wij zullen, uiteraard, deze verzendkosten terugbetalen.

Alle borden zijn handgemaakt, waardoor de gegevens zorgvuldig met de hand worden aangebracht met behulp van sjablonen en borstels. Met deze authentieke techniek en fijne lijntjes en letters zijn de borden onmogelijk te reproduceren met 100% nauwkeurigheid. Zeer fijne details en letters lijken vaak onnauwkeurig, door de natuurlijke variatie die inherent zijn aan het proces. Kleine onvolkomenheden zijn dus een handelsmerk van elk daadwerkelijke met de hand gemaakte bord, en komen niet overeen met een fabricagefout. Echter, als je niet tevreden bent met het resultaat, zullen we graag een nieuw teken kosteloos voor u produceren. Neem dan contact met ons op via ons contactformulier voor instructies over hoe verder te gaan.

Zelfs de kleinste verandering in de glazuren eigenschappen, vochtigheid, temperatuur en tijd en plaats in de oven is van invloed op het eindresultaat, inclusief de nuance van de kleur. Dus geen twee borden zijn identiek. Als u meerdere borden met identieke kleuren nodig hebt, raden wij u aan uw borden te bestellen op hetzelfde moment. Op deze manier zullen je borden op hetzelfde moment geproduceerd worden wat resulteert in kleuren die zo dicht mogelijk bij elkaar liggen.

Uw emaillen bord heeft kleine brandplekken op de rug. Ze komen voort uit de spikes waarop het bord heeft liggen rusten toen het werd gebakken in de oven. Als de navel van een baby, is dit niet een aangeboren afwijking. Bovendien kan uw teken kleine brandplekken op de randen hebben. Dit komt door de natuurlijke oververhitting van de randen, een neveneffect dat onvermijdelijk is wanneer het teken wordt gebakken in de oven. Deze kleine brandplekken zijn volkomen normaal en hebben geen invloed op het prachtige uiterlijk of de levensduur van uw bord. Mocht er een probleem ontstaan, is uw teken gedekt door onze levenslange garantie.

Klantenservice

Voor hulp bij het plaatsen van een bestelling kunt u bellen met onze hotline op 85 002 0133. Als u belt van buiten de Verenigde Staten kunt u gebruik maken van onze lokale nummers te vinden op onze contact pagina. Onze vriendelijke support medewerkers staan ​​klaar om uw oproep 24/7, elke dag van het jaar te beantwoorden.

Probeer het controleren van uw spam of ongewenste e-mail map. Als het er niet is, neem dan contact met ons op via ons contactformulier en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Vermeld uw naam, telefoonnummer en de besteldatum om ons te helpen uw bestelling te identificeren.

Neem contact met ons op door ons te schrijven via ons contactformulier om ons te laten weten over het probleem en hoe wij u kunnen helpen. Raadpleeg de klachten & retourneren sectie van deze FAQ voor gedetailleerde richtlijnen.

Voor algemene vragen raden wij u aan neem contact met ons via ons contactformulier te sturen en wij zullen contact met u opnemen dezelfde of de volgende werkdag. Dit geeft ons de tijd om de kwestie te onderzoeken en weer terug naar u te komen met een uitgebreid antwoord. Vermeld uw ordernummer als uw een vraag heeft met betrekking op een bestelling. U vindt uw 4-5 cijferige ordernummer in de onderwerpregel van uw orderbevestiging.

Persvoorlichting

Neem contact op met Nick Brandt, die al onze pers verzoeken behandelt via ons contactformulier om de laatste informatie te krijgen en om te kijken in onze uitgebreide beeldbank aan beeld die u kan gebruiken voor de publicatie of functie waar u mee bezig bent.

Wij bieden een scala van onderwerpen met betrekking tot onze producten en geëmailleerde borden in het algemeen. Daarnaast bieden wij een hoge resolutie beelden van de historische emaillen borden en onze producten, de fabricage en het gebruik. Onze uitgebreide beeldbank bevat ook onze stijlen en het bedrijfslogo.