GRATIS WERELDWIJDE VERZENDING

FAQ

Bedrijf & Producten

Alleen Ramsign biedt authentiek ontworpen, met de handgemaakte emaille borden met een levenslange en geld-terug garantie. Onze weerbestendige en glanzende borden worden geleverd met een originele montagekit, massief messing schroeven en het beste van allen: een vriendelijke en betrouwbare klantenservice.

De meest voor de hand liggende eigenschap van porselein emaillen borden is hun schoonheid en hun vermogen qua weerstaan, zelfs in de zwaarste omstandigheden. In tegenstelling tot de meeste borden staan emaillen borden bekend om enkele eeuwen mee te kunnen gaan, zonder onderhoud en zonder hun glans en levendige kleuren te verliezen. Terwijl andere materialen verroesten, rotten of vervagen, is het harde en ondoordringbare emaillen oppervlak bestand tegen alle weersomstandigheden, extreme temperaturen, zonlicht en roest. Dit maakt ze ideaal voor ruwe omgevingen, zoals badplaatsen en huizen aan de kust, waar blootstelling aan vocht en zout vaak voorkomt.

Onze borden zijn ook bestand tegen de meeste daden van vandalisme aangezien ze zeer goed bestand zijn tegen krassen en stoten. Ook graffiti kan gemakkelijk worden verwijderd met een geschikt oplosmiddel, in tegenstelling tot borden met organische coatings.

Omdat emaille dezelfde eigenschappen als gekleurd glas en keramisch glazuur heeft zullen de kleuren niet vervagen bij blootstelling aan UV-licht, zoals dat bij geverfde borden wel zou gebeuren. Omdat het een gebakken keramiek is, is een porseleinen emaille bord ook zeer hittebestendig. Dit maakt de borden ideaal bestendig tegen hoge temperaturen, wat bij een organische coating niet het geval zal zijn. Enkele voorbeelden zijn wegwijzers in en op gebouwen en borden voor het openbaar vervoer.

Dankzij hun eigenschappen zijn geëmailleerde borden tevens een zeer milieuvriendelijk alternatief voor andere soorten borden die schadelijke stoffen bevatten en / of regelmatig onderhoud en vervanging vereisen.

Wij zijn van mening dat een echt emaille bord op de goede ouderwetse manier gemaakt moet worden, met authentieke lettertypes, kleuren en versieringen en, natuurlijk, met de hand gestencild. Het maken is duurder, maar het resultaat is echt de moeite waard, want het verschil in kwaliteit onderscheidt zich in elk detail. Ramsigns zijn sierlijk gebogen met een volle, glanzende afwerking. De grafische vormgeving en kunstwerk zijn vakkundig gemaakt om zodoende perfect bij elk bord te passen. Ons gebruik van traditionele stenciltechnieken zorgt voor een relief in de belettering en de versieringen, waardoor elk bord een 3d uitstraling heeft. Deze eigenschappen onderscheiden al mer dan een eeuw geëmailleerde borden van andere borden, en betreft ook wat Ramsigns vandaag onderscheidt.

Onze producten zijn in Denemarken ontworpen en in de Europese Unie geproduceerd.

Uw aankoop omvat een aankoopbewijs, een montagekit, een 60 dagen geld-terug garantie en een levenslange garantie.

Ja, niet alleen is de voorkant van uw bord geëmailleerd in meerdere lagen, maar de randen en de achterkant van uw bord zijn ook geëmailleerd met een basislaagglazuur om het teken tegen corrosie te beschermen.

Glasachtig emaille (ook wel porseleinemail genoemd) is een dun, robust, glad en glanzend laag silicaatglas.

Porselein emaillen borden zijn gemaakt door de fusie (smelten) van glaspoeder op een substraat van koolstofarm staal. Dit gebeurt door middel van een stookproces. Eerst wordt het glaspoeder met water gemengd en vervolgens op het metaal gespoten, waarna het wordt gedroogd. Het bord wordt vervolgens in een oven gebakken bij een temperatuur van 820 °C. Het poeder smelt, stroomt en verhardt uiteindelijk tot een gladde, glasachtige duurzame coating. Dit vormt de grijze basislaag, die zich chemisch aan het metaal verbindt. Voor elke extra kleur moet een aparte laag gepigmenteerd aangedreven glas apart aangebracht worden en weer worden gebakken. Door het gebruik van deze gelaagde aanpak, kan emailleren een zeer gladde, glanzende afwerking in een breed scala van kleuren produceren.

Kort na ontvangst van uw bestelling maken we een proeftest met de letters die u op uw bord wenst. Deze test is een nauwkeurig op schaal gemaakte tekening van uw ontwerp. Wanneer deze goedgekeurd is worden de stencils geproduceerd volgens de contouren van de proef. De stencils zijn dunne kartonnen vellen met de letters en decoratieve sierdetails van het ontwerp.

Een voorgesneden, geboord en gebogen stalen plaat in de opgegeven grootte wordt gespoeld en zorgvuldig gecontroleerd op fouten. Het is van cruciaal belang dat de stalen achterkant 100% schoon is en vrij van vet of gebreken voordat het emailleringsproces begint. Emailleren is een keramisch proces, net als bij glazen keramiek. Eerst wordt de grijze emaille laag aangebracht, het teken wordt gedroogd en vervolgens 8-12 minuten op 820 °C gebakken. Na het bakken wordt het bord afgekoeld. Tijdens het bakproces hecht het glazuur zich aan het staal om een ​​basislaag te creëren. Nadat de basislaag is ingesteld, kan de achtergrondkleur van het teken (bijvoorbeeld blauw) op dezelfde wijze worden toegepast. Tenslotte wordt de voorgrondkleur aangebracht en gedroogd. Met behulp van de voorbereide stencils wordt de laatste laag van poedervormige email op de borden aangebracht; overtollig email wordt zorgvuldig met de hand weg geborsteld om de nauwkeurigheid van de belettering te waarborgen. Het bord wordt vervolgens voor de laatste keer verhit. In feite wordt het bord in een oven op 820 °C gebakken en onderzocht op afwijkingen tussen de emaille lagen. Om een ​​energiezuinige productie en een constante kwaliteit te garanderen, worden de borden geëmailleerd en tijdens de hele productie in partijen gebakken.

Ja, Ramsigns zijn volledig zon- en weerbestendig. Zodra de tekens bedekt zijn met het porseleinemail, is de kleur gebonden en wordt de metalen ondergrond beschermd tegen het weer. Met een Ramsign porselein emaillen teken, kunt u rekenen op een helder gekleurd bord voor de komende jaren. Alle borden worden geleverd met onze levenslange garantie.

Ja. Een Ramsign is het meest milieuvriendelijke en duurzame bord dat u maar kunt kopen. Alle producten van de volledige Ramsign collectie zijn 100 % in Europa vervaardigd en onderworpen aan strenge milieuregels van de EU. De borden zijn volledig gemaakt van ijzer en glas, die niet-giftige, recyclebare materialen bevatten die we in overvloed op onze planeet hebben.

Alle producten van de volledige Ramsign collectie zijn 100 % in Europa vervaardigd en onderworpen aan strenge milieuregels van de EU. De borden zijn volledig gemaakt van ijzer en glas, die niet-giftige, recyclebare materialen bevatten die we in overvloed op onze planeet hebben.

Het fijne is dat uw Ramsign product levenslang of zelfs langer mee zal gaan. Dit bespaart hulpbronnen en minimaliseert verspilling. Dit is niet alleen goed voor het milieu, u zult ook tijd en geld besparen op versleten borden, onderhoud en vervanging.

Stijlen & Maten

Contrast is de sleutel. Als u een rood huis heeft, dan kunt u beter niet voor een rood bord kiezen, maar eerder voor een witte of zwarte, zodat het contrasteert met de achtergrond. Voor een wit huis, raden wij onze Engelhardt, Metropolitan, of Caledonian collectie aan, waarvan de donkere achtergronden mooi uitkomen bij het witte van het huis.

Voor bijna alle huizen is blauw en wit een klassieke en tijdloze combinatie die bij de meeste bouwstijlen zal passen. Voor de houten huizen, blokhutten, of rustieke huizen raden wij bosgroen of dieprood aan. Maar als u op zoek bent naar iets elegants, lichts en veelzijdigs dan hoeft u niet verder te kijken dan onze Highlander collectie.

Na het selecteren van de kleur, lettertype en de versiering zijn de volgende factoren te overwegen. Hier is context de sleutel. Zal het teken op een historische Victoriaanse structuur of op een modern huis geplaatst worden? Moderne architectuur heeft de neiging om iets eenvoudiger en minder versierd dan oudere stijlen te zijn. Laat de architectonische stijl u in uw keuze van lettertype en stijl begeleiden, op deze manier zal uw bord zijn omgeving goed ten pas komen.

De grootte hangt af van waarvoor u het teken wnst te gebruiken. Zal het op uw voordeur komen? Zal het in een appartementencomplex of op een huis ver afgelegen van de straat komen? Of op uw brievenbus? De belangrijkste factor is de afstand. Voor een appartementencomplex nummer, zal een klein bordje voldoen. Voor een landhuis die ver van de weg ligt is een groter teken nodig, dat vanaf vanaf een grotere afstand beter kan wordern gezien.

Welk formaat u ook kiest, het is de bedoeling om de letters te kunnen lezen vanaf de betreffende hoek of straat. U kunt de aanbevolen minimum grootte van uw huisnummer of adresbord op de volgende manier inschatten: Begin met een 5 cm breed teken. Voor elke 3 stappen van het bord at, moet u de breedte van het bord met 2,5 cm verhogen. Dezelfde regel kan op borden met letters, zoals straat- en wegwijs borden worden toegepast. Naam en deurborden hoeven alleen leesbaar te zijn van een korte afstand, dus een breedte van 8-25 cm zal prima zijn.

Wij bieden vijf lettertypes en twee cijfertypes. U kunt ze allemaal op de pagina lettertype vinden. Wilt u meer dan één lettertype gebruiken op uw bord, laat ons dan weten welke u wenst. Dit kunt u in de sectie toevoegingen van de winkelwagen aanmerken.

Wij bieden drie opties: Zonder Rand, Enkele Rand en Dubbele Rand. U kunt ze allemaal op de randen pagina zien.

Wij bieden vijf klassieke kleurencombinaties:

Metropolitan: Wit op blauw

Highlander: Zwart op wit

Engelhardt: Wit op zwart

Arrowhead: Wit op groen

Lighthouse: Rood op wit

In aanvulling op de 5 kleuren van onze collectie bieden we 23 aangepaste kleuren die voor speciale bestellingen beschikbaar zijn. Deze orders kunnen op de speciale bestellingen pagina besteld worden. Gelieve er rekening mee te houden dat de kleur op uw computerscherm af kunnen wijken en alleen een representatie toont van de ware kleuren. U kunt de kleurcodes gebruiken op de pagina om elke kleur nauwkeurig te identificeren.

Ramsign biedt een totaal van 27 verschillende maten en vormen. U kunt ons standaard assortiment van maten van onze huisnummerborden zien. Als de ​​grootte in ons standaard assortiment niet kan vinden, kunt u de specifieke grootte die u nodig heeft op de speciale bestellingen pagina bestellen.

Ja. De minimale letterhoogte bedraagt 10 mm. Dit komt doordat alle tekens met de hand gemaakt worden, de gegevens worden zorgvuldig met de hand aangebracht met behulp van stencils en sjablonen.

De gaten hebben een diameter van 4 mm.

Het kleinste dat we kunnen produceren is 2,5 cm x 2,5 cm.

De grootste maat die we kunnen produceren is 100 cm x 38 cm.

De hoogte van de cijfers wordt bepaald door het aantal cijfers dat het bord bevat. Onderstaande afmetingen zijn bij benadering. Als u een nauwkeurige hoogte vereist noteer deze dan in het veld "instructies" in de winkelwagen wanneer u uw bestelling plaatst.

Product grootte (cm) 1 nummer 2 nummers 3 nummers
Charlottenlund circulair 12,5x12,5 6.8 5.0 3.9
Aalholm ovaal 7x4,6 3.4 3.0 2.5
Lundsgaard ovaal 11x10 6.5 5.2 x
Clausholm ovaal 14x9 6.2 6.2 5.2
Palsgaard ovaal 15x13,6 8.8 7.3 6.6
Havreholm ovaal 19x12 8.0 8.0 8.0
Ryegaard ovaal 20x18 8.2 8.2 8.2
Engelsholm ovaal 23x14 10.3 9.4 8.0
Klintholm ovaal 27x17 12.0 11.0 8.7
Sandholm ovaal 34x21 5.3 5.3 5.3
Sonderborg rechthoekig 7x11 8.0 x x
Christiansborg rechthoekig 12x4 2.6 2.6 2.6
Frederiksborg rechthoekig 12x10 7.4 7.4 x
Dansborg rechthoekig 14x11 8.0 8.0 8.0
Augustenborg rechthoekig 16x5 2.6 2.6 2.6
Amalienborg rechthoekig 16x7 4.4 4.4 4.4
Duborg rechthoekig 16x12 8.8 8.8 8.8
Lilleborg rechthoekig 21x11 8.0 8.0 8.0
Kronborg rechthoekig 21x5 2.6 2.6 2.6
Kalundborg rechthoekig 21x7 4.4 4.4 4.4
Marselisborg rechthoekig 21x16 12.0 12.0 12.0
Ravnsborg rechthoekig 27x8 5.0 5.0 5.0
Silkeborg rechthoekig 27x12 7.8 7.8 7.8
Rosenborg rechthoekig 27x16 12.0 12.0 12.0
Vordingborg vierkant 16x16 12.0 12.0 12.0
Grasten gewelfd 34x18 6.3 6.3 6.3
Vosborg rechthoekig 28x18 8.9 8.9 8.9

Prijzen en Betalingen

Ja, er zijn geen verborgen kosten. De prijs van het bord is inclusief montagekit en montage-instructies. De prijs van de levering is inclusief verpakking en transport bij u thuis. Eventuele belastingen zullen op uw rekening worden terugbetaald.

Ja. Nergens anders vind je een perfect, met de handgemaakt emaille bord met authentieke grafische vormgeving en originele montage materialen en een volledig geld-terug-garantie en een levenslange garantie. Bovendien staat onze vriendeligk klantendienst klaar om u verder te helpen. Wij betalen graag het prijsverschil terug als u een beter aanbod weet te vinden. Al twee decennia lang is het onze filosofie om de best mogelijke waarde voor uw geld te geven, in plaats van de laagst mogelijke prijs te bieden. Elke dag zijn we trots om uitstekende waarde te leveren.

Ja. Alle goederen moeten volledig worden betaald op het moment van de bestelling, we zijn volledig gericht op het voldoen van uw verwachtingen vanaf het moment dat wij uw bestelling ontvangen. Ramsign kan zonder u niet bestaan, en wij zullen u niet teleurstellen. Gedurende meer dan 25 jaar dienst hebben we een reputatie van kwaliteit en betrouwbaarheid opgebouwd, en dit wereldwijd. Al onze borden worden geleverd met onze tevredenheidsgarantie. Als u bij ontvangst niet helemaal tevreden bent met uw bord, kunt u altijd vragen om een ​​vervanging of volledige terugbetaling.

Wij accepteren PayPal, bankoverschrijving en de volgende credit/debiet kaarten: American Express, Discovery, Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron.

Vraag gewoon om een factuur in het Instructies veld bij de bestelling. Als u achteraf een factuur wenst neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Vermeld wel even uw ordernummer zodat wij uw bestelling snel kunt identificeren.

Orderbevestigingen & Bewijzen

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u een bevestiging. Als u een gepersonaliseerd bord bestelt zal een bestelbewijs en proef in een aparte e-mail volgen.

Als uw bestelling is voorzien van een gepersonaliseerd bord, zal u een proef binnen 1-2 werkdagen ontvangen. In het geval dat u wenst dat er eventuele wijzigingen worden aangebracht, laat het ons zo snel mogelijk weten na ontvangst van de proef om vertraging te voorkomen. Als u tevreden bent is er geen noodzaak om contact met ons op te nemen en gaan we automatisch door met uw bestelling en verzending van uw bord zodra het klaar is.

Ja, het proef is bij uw aankoop inbegrepen. Onze deskundige grafisch ontwerper zal een digitale proef van uw tekst voorbereiden en de afmetingen op uw bord aanpassen. U zal deze proef binnen 1-2 werkdagen te ontvangen. Als u niet helemaal tevreden bent met het resultaat, zullen wij u helpen om uw gewenste ontwerp te bereiken. Als u besluit dat dit bord toch niet is wat u zoekt zullen wij onmiddellijk uw geld terugstorten.

Om technische redenen is de proef altijd in zwart-wit. Er is echter geen reden om u zorgen te maken - wij zullen uw bord precies volgens de opgegeven kleuren van uw bestelling maken.

Belastingen & Douane-verklaring

Ja, alle kosten zijn bij uw aankoop inbegrepen. In het geval dat uw aankoop hoger is dan de drempel qua belasting voor belastbare goederen in uw regio, en de belastingen worden geheven, dan zullen wij u, de door u betaalde belastingen, vergoeden als u met ons binnen 8 dagen contact op neemt via ons contactformulier. Voeg aub de bon van de geheven belastingen toe.

Uw zending dient niet ingenomen te worden bij de douane. Om een ​​snelle douane-verklaring te vergemakkelijken, beschrijven wij zorgvuldig de inhoud, het gewicht en de waarde op een douaneaangifte die wij aan uw zending hechten. Meestal zorgen die gegevens er voor dat de verzending zonder vertraging zal worden verwerkt. Echter, de lokale gewoonten praktijken verschillen van regio tot regio, dat is waarom we dit helaas niet kunnen garanderen.

Bezorging

Ja, wij verzenden wereldwijd. U kunt meer informatie over levertijden en tarieven vinden op ons leveringsprogramma pagina.

Voor leveringen binnen Europa is de geschatte doorlooptijd 1-2 weken voor borden op voorraad en 4-5 weken voor de borden op bestelling. Dit omvat de productie en de transporttijd. Klik hier voor de levering termijnen in andere landen.

De levertijd (productietijd + transporttijd) duiden wij aan naar onze beste schatting, maar is geen enkele manier gegarandeerd. Houd er rekening mee dat de productietijd van de werklast afhankelijk en een aantal technische en arbeidsomstandigheden. Wij kunnen alleen maar ons uiterst best doen om die te beheersen. Bovendien is de transporttijd afhankelijk van uw locatie en is beïnvloed door de levering snelheid van uw lokale postdienst. Als levering binnen een bepaald tijd cruciaal is, raden we u aan om spoedproductie te kiezen (onder de knop AANPASSEN op de productpagina) en / of om voor de versnelde levering te kiezen (bij het afrekenen) bij het plaatsen van uw bestelling. Op deze manier is de nood van uw bestelling duidelijk vanaf het moment dat u deze plaatst, en we zullen ons uiterste best doen om de producten naar u toe te sturen tegen de tijd dat u ze nodig hebt. De gewenste productietijd en leveringsmethode moeten worden gekozen bij het plaatsen van de bestelling en kunnen later niet meer gewijzigd worden.Productie- en verzendopties en -tijden voor alle regio's vindt u op onze pagina bezorging en retourzending zenden.

U kunt uw producten binnen slechts een week laten produceren en ontvangen door deze 5 eenvoudige stappen te volgen (er zijn wel toeslagen van toepassing):

1. Ga naar de productpagina van uw product. Zie dit voorbeeld
2. Klik op de blauwe knop "AANPASSEN"
3. Kies "Productietijd" en klik op "Spoedproductie: 3 dagen (+ 100%)"
4. Klik op de groene knop "TOEVOEGEN AAN WINKELWAGEN"
5. Kies bij het afrekenen EXPEDITED - DHL / FedEx / UPS, 1-2 werkdagen, als verzendmethode.

De gewenste productietijd en leveringsmethode moeten bij het plaatsen van de bestelling worden gekozen en kunnen later niet worden gewijzigd.

U kunt uw producten binnen slechts 3 dagen laten produceren en ontvangen door deze 4 eenvoudige stappen te volgen (er zijn wel toeslagen van toepassing):

1. Ga naar de productpagina van uw product. Zie dit voorbeeld
2. Klik op de blauwe knop "AANPASSEN"
3. Kies "Productietijd" en klik op "Spoedproductie: 3 dagen (+ 100%)"
4. Klik op de groene knop "TOEVOEGEN AAN WINKELWAGEN" en ga naar

De gewenste productietijd en leveringsmethode moeten bij het plaatsen van de bestelling worden gekozen en kunnen later niet worden gewijzigd.

Als u snelle levering nodig hebt bieden wij u aan om uw bestelling te verzenden via een koerier naar Nederland of een andere locatie ter wereld. Kies simpelweg de spoedbezorging optie bij het kiezen van de leveringsmethode op de kassa pagina. Wij verwijzen u naar onze levertijden pagina voor land specifieke prijzen en termijnen.

Voordat uw bord naar u wordt verzonden, word het zorgvuldig geïnspecteerd en verpakt in een stevige kartonnen koker, samen met uw Ramsign gecertificeerde montagekit (massief messing schroeven) en montage-instructies.

Uw bestelling wordt bezorgd in uw brievenbus via uw lokale post. In het algemeen hoeft u niet thuis te zijn op het moment van levering. Als u hebt gekozen voor een versnelde levering van uw bestelling dan wordt het bord door DHL, FedEx of UPS aan uw deur geleverd. Als u niet thuis bent op het moment van levering, zal het koeriersbedrijf u bellen en een nieuwe levering regelen.

Dit is afhankelijk van de verzendmethode die u kiest. Met de standaard levering van uw bestelling zal deze als een brief verzonden en door uw lokale post geleverd worden. In dit geval zal u geen tracking-nummer krijgen. Met de versnelde levering van uw bestelling per koerier zal u wel een tracking-nummer krijgen zodra uw bestelling is verzonden.

Wij raden u aan een paar dagen te wachten. Meer dan 99 % van onze zendingen worden binnen de tijd ontvangen. De kans is groot dat uw goederen op weg zijn; echter, de lokale koeriers omstandigheden variëren. Vakanties, slecht weer, douane-verklaring en onregelmatige postbezorging zijn slechts enkele van de vele omstandigheden die vertragingen kunnen veroorzaken. Als er iets gedaan kan worden om uw bestelling te versnellen, is het al gedaan.

Als u echter een vertraging van meer dan 2 weken heeft adviseren wij u contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Als u zo vriendelijk kan zijn om uw bestelnummer mee te sturen kunnen wij snel uw bestelling identificeren.

Speciale Verzoeken

Nee, dan is het noodzakelijk om een ​​groter bord te kiezen. Dit komt door het feit dat uw tekens handgemaakt zijn. Er is een grens aan hoe klein de tekens kunnen worden gemaakt, en aangezien veel tekens meer ruimte vereisen, is er een limiet aan het aantal karakters dat een bord kan bevatten.

Wij nodigen u uit om uw ​​aangepaste bord op onze speciale bestelling pagina te bestellen. Beschrijf uw wensen tot in detail, des te meer detail u geeft, des te beter wij het ontwerp kunnen maken naar uw wensen. Wij zijn in staat om de meeste ontwerpen en vormen te fabriceren in emaille, met als maximale maat 100 cm x 38 cm. Als u een proef vraagt, zult u het monster en de prijsopgave de volgende werkdag ontvangen. Als u besluit dat het niet naar wens is zullen wij ons best doen om samen met u het gewenste resultaat te bereiken. Als u toch beslist dat het bord niets voor u is dan geven wij u geld terug.

Ja. Om een ​​offerte te ontvangen, kunt u uw aangepaste teken bewijs speciale bestellingen opvragen. Beschrijf uw wensen in detail, want hoe meer informatie des te beter kunnen wij u helpen. Upload een afbeelding of pictogram die u op het bord wenst. Wij bieden een totaal van 31 levendige kleuren glazuur. Met behulp van de authentieke stencil techniek kunnen we tekens omlaag reproduceren naar 10 mm in hoogte, en ook in gelijkwaardige details. Lijnen kunnen zo dun als 1 mm worden gemaakt, dankzij het gebruik van moderne technieken.

Nee, maar u kunt twee borden bestellen en deze back-to-back monteren, of u kunt ons vragen om deze voor u te monteren. De borden kunnen gelijmd en geplakt worden, met bouten aan elkaar worden bevestigd, afhankelijk van uw doel en de uitstraling die u wenst.

Door het porseleinen proces, zijn geen twee emaillen borden 100% identiek. Ook qua kleuren. Als u meerdere borden met identieke kleuren nodig hebt, raden wij u aan om deze borden in dezelfde bestelling te plaatsen. Op deze manier zullen uw borden in dezelfde partij geproduceerd worden, wat resulteert in kleuren die technisch precies hetzelfde zijn.

Nee, helaas is het niet mogelijk om wijzigingen aan een bestaand bord te maken. U zal uw huidig bord dan moeten vervangen. Als u een naam toe wilt voegen kunt u deze apart bestellen en naast het bestaande bord plaatsen. U zult dan een bord met een bijpassende breedte of hoogte binnen ons bereik van maten en vormen moeten vinden. Of u neemt met ons contact op via ons contactformulier zodat we een bord voor u kunnen aanpassen.

Grote bestellingen & Kortingen

Ja, doe een aankoop van 100 €, en krijg wereldwijd gratis verzending.

Ja, wij houden van grote bestellingen. In feite was onze fabricage in het verleden volledig gebaseerd op grote bestellingen. Door het volume kunnen we een reeks emaillen technieken gebruiken, voor kleine of grote bestellingen. Daarnaast is er vrijwel geen grens aan het aantal kleuren en details dat we u kunnen aanbieden.

Beschrijf uw wensen in detail en stuur het naar ons op door via ons contactformulier. Gelieve het kunstwerk, logo of foto die u wenst te gebruiken aan de mail to te voegen. Hoe meer details en uitleg u verstrekt, hoe nauwkeuriger wij het resultaat kunnen inbeelden. Wij zijn in staat om de meeste ontwerpen en vormen in emaille te maken, tot maximaal 100 cm x 38 cm.

Montage

Als u een naamplaatje of huisnummer heeft ontvangen, zijn ringen niet nodig. De montage materialen die voor de adresborden, huisnummers en naamborden worden gebruikt zijn verschillend. Voor adresborden en huisnummers zijn de materialen onder meer: 4 massief messing schroeven, 4 nylon pluggen, en 4 nylon ringen. Voor naamborden en huisnummers zijn slechts 4 massief messing schroeven inbegrepen.

1. Wij raden u aan de meegeleverde montage materialen te gebruiken.

2. Plaats uw bord aan de wand, zorg dat de gaten voor een stenen oppervalk zitten. Markeer de exacte positie van de gaten met behulp van een potlood, en verwijder het bord.

3. Boor de gaten (gebruik een 5 mm beton boor).

4. Plaats de blauwe pluggen in de gaten.

5. Plaats een zwarte nylon ring op elke schroef om het glazuur van het oppervlak van het bord te beschermen.

6. Monteer het bord met behulp van de massief messing schroeven die zijn meegeleverd.

TIP: Wacht tot het bord nauwkeurig is gepositioneerd voor het aandraaien van de schroeven.

LET OP: draai de schroeven nooit te hard aan. Dit kan het glazuur kraken, en stelt het metaal bloot aan corrosie.

1. Wij raden u aan de meegeleverde montage materialen te gebruiken.

2. Plaats uw bord op de deur. Markeer de exacte positie van de gaten met een potlood en verwijder het bord.

3. Boor de gaten (gebruik een 2 mm hout / metaalboor).

4. Monteer het bord met de korte messing schroeven. Sluitringen worden niet aanbevolen voor houten oppervlakken.

TIP: Wacht tot het bord nauwkeurig is gepositioneerd voor het aandraaien van de schroeven.

LET OP: draai de schroeven nooit te hard aan. Dit kan het glazuur kraken, en stelt het metaal bloot aan corrosie.

Je emailbord op een metalen hek of poort monteren is vrij eenvoudig. Voor een snelle maar duurzame oplossing raden we u aan uw bord aan een nylon balk te bevestigen met behulp van de massieve koperen schroeven die bij uw bord zijn meegeleverd (kies wel de lange schroeven set voor baksteen). Volg de onderstaande vier stappen:

1. Koop (of maak uw eigen) nylon balk. De straal moet 2,5 x 2,5 cm meten en exact dezelfde lengte hebben als uw bord. Nylon is gemakkelijk in te schroeven en splitst niet, maar biedt toch een goede weerstand tegen de weeromstandigheden. Nylon wordt veel gebruikt voor snijplanken.

2. Plaats uw emaille bord op uw poort of hek (gebruik, indien nodig, een waterpas).

3. Plaats de nylon balk achter uw poort of hek en lijn deze met uw bord uit.

4. Plaats een nylon sluitring onder elke schroefkop om uw emaille bord te beschermen en monteer het op de nylon balk met behulp van de massieve koperen schroeven die bij uw bord zijn meegeleverd.

TIP: Wacht tot het bord nauwkeurig is gepositioneerd voor het aandraaien van de schroeven.

LET OP: Draai de schroeven NIET aan. Hierdoor kan het glazuur barsten, waardoor het metaal wordt blootgesteld aan corrosie.


Als alternatief kunt u uw bord op dezelfde manier bevestigen aan een houten balk. Hout is misschien gemakkelijker te vinden en te zagen, maar is minder bestand tegen de weersomstandigheden dan nylon.
Als alternatief kunt u uw bord aan een roestvrijstalen balk bevestigen met roestvrijstalen bouten of nagels. Hoewel het een duurzamere oplossing biedt, is het meer werk en duurder in vergelijking met het gebruik van een nylon balk en messing schroeven.

De messing schroeven zullen hun natuurlijke uitstraling binnen een paar maanden ontwikkelen. U kunt echter ammoniak gebruiken om het proces te versnellen. Ammoniak is een algemeen reinigingsmiddel dat in de lokale supermarkten en apotheken wordt verkocht.

1. Reinig de messing schroeven om vetvlekken en vuil te verwijderen met behulp van een geschikt oplosmiddel, zoals aceton of alcohol. Als alternatief kan ook zeep gebruikt worden.

2. Plaats de messing schroeven in een glas en voeg een paar druppels ammoniak toe. Giet de ammoniak in het glas en leg een deksel op het glas om de ammoniak dampen in het glas op te vangen.

3. Binnen 10-15 minuten moet je een merkbaar effect te zien. Herhaal indien nodig.

Verzorging & Onderhoud

Ramsigns zijn gemaakt om langdurig in alle omstandigheden en zonder enig onderhoud mee te gaan. Maar om echt van de levendige kleuren en glossy afwerking van uw bord te genieten, raden we aan het bord simpelweg af en toe schoon te vegen met een zachte doek. Gebruik nooit schuurpapier, schuurmiddel, zuur of soortgelijke agressieve producten. Die kunnen krassen maken en het prachtige glanzende oppervlak van uw teken onherstelbaar aantasten.

U kunt het heel gemakkelijk afvegen met aceton. Aceton is een veel voorkomend oplosmiddel dat wordt verkocht aan lokale bouwmarkten en doe-het-zelf winkels. Doe de aceton op een katoenen doek. Veeg de verf van het bord. Herhaal dit indien nodig. LET OP: Aceton is zeer brandbaar. Gebruik aceton buiten om het inademen van schadelijke dampen te voorkomen.

Klachten & Retourneren

U kunt uw bord naar ons binnen 60 dagen na ontvangst retour sturen voor een volledige terugbetaling. Dit beleid geldt voor alle borden, ongeacht de reden voor de terugkeer, of dat de borden op voorraad of op bestelling gemaakt zijn. We zullen het volledige bedrag terugbetalen, exclusief verzendkosten, en dit op uw rekening binnen 8 dagen na ontvangst van uw product. Neem contact met ons op via ons contactformulier voor verdere instructies.

Alle Ramsign producten (met uitzondering van producten met witte randen) worden gedekt door onze levenslange garantie. In het geval dat uw product mislukt is, wegens een fabricagefout, heeft u recht op een gratis vervanging. Neem dan contact met ons op via ons contactformulier voor verdere instructies. We kunnen eisen dat u het product naar ons retourneert, maar vaak kan een foto ook voldoende zijn. We zullen natuurlijk uw verzendkosten betalen in het geval het product moet worden geretourneerd.

In het geval dat u een verkeerd of beschadigd product ontvangt heeft u recht op een gratis vervanging. Neem dan contact met ons op via het contactformulier binnen 30 dagen na ontvangst voor verdere instructies. We kunnen eisen dat u het product naar ons terug stuurt, maar vaak kan een foto volstaan. Wij zullen, uiteraard, deze verzendkosten terugbetalen.

Alle borden zijn handgemaakt. De details worden zorgvuldig met de hand aangebracht met behulp van sjablonen en borstels. Met deze authentieke techniek en fijne lijntjes en letters is het onmogelijk om de borden te reproduceren met 100 % nauwkeurigheid. Zeer fijne details en letters lijken vaak onnauwkeurig, door de natuurlijke variatie die aan het proces gelegen zijn. Kleine onvolkomenheden zijn dus een handelsmerk van elk daadwerkelijke met de handgemaakt bord, en komen niet overeen met een fabricagefout. Echter, als je niet tevreden bent met het resultaat, maken we kosteloos graag een nieuw bord voor u. Neem contact met ons op via ons contactformulier voor verdere instructies.

Zelfs de kleinste verandering in de porseleinen eigenschappen, vochtigheid, temperatuur en tijd en zelfs plek in de oven hebben een invloed op het eindresultaat, inclusief de nuance in de kleur. Geen twee borden zijn identiek. Als u meerdere borden met identieke kleuren nodig hebt, raden wij u aan uw borden op hetzelfde moment te bestellen. Op deze manier zullen uw borden op hetzelfde moment geproduceerd worden wat resulteert in de, bijna identieke, kleuren.

Uw emaillen bord heeft kleine brandplekken op de achterkant. Ze komen voort uit de spikes waarop het bord heeft liggen rusten toen het in de oven gebakken werd. Als de navel van een baby, is dit niet een aangeboren afwijking. Bovendien kan uw bord kleine brandplekken op de randen hebben. Dit komt door de natuurlijke oververhitting van de randen, een neveneffect dat helaas onvermijdelijk is wanneer het bord in de oven gebakken wordt. Deze kleine brandplekken zijn volkomen normaal en hebben geen invloed op het prachtige uiterlijk of levensduur van uw bord. Mocht er een probleem ontstaan dan is uw bord door onze levenslange garantie gedekt.

Klantenservice

Voor hulp bij het plaatsen van een bestelling kunt u bellen met onze hotline op 0045 - 78 72 45 06. Onze vriendelijke supportmedewerkers staan om u verder van dienst te zijn.

Controleer eens uw spam of ongewenste e-mail map. Als u onze bevestiging niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via ons contactformulier en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Vermeld uw naam, telefoonnummer en de besteldatum om ons te helpen uw bestelling te identificeren.

Neem contact met ons op door ons te schrijven via ons contactformulier om ons uw probleem te vertellen en hoe wij u kunnen helpen. Raadpleeg de klachten & retour sectie van deze FAQ voor gedetailleerde richtlijnen.

Voor algemene vragen raden wij u aan om contact met ons op te nemen via ons contactformulier en wij zullen u dezelfde of de volgende werkdag antwoorden. Dit geeft ons de tijd om uw verzoek te onderzoeken en u een uitgebreid antwoord te geven. Vermeld uw ordernummer als u een vraag heeft met betrekking op een bestelling. U vindt uw 4-5 cijferig ordernummer in de onderwerpregel in de mail van uw orderbevestiging.

Persvoorlichting

Neem contact op met Nick Brandt die al onze pers verzoeken behandelt. Du kan u doen via ons contactformulier om alle informatie te verkrijgen en om een kijkje in ons uitgebreide beeldbank te nemen voor de publicatie of taak waar u mee bezig bent.

Wij bieden een scala van onderwerpen aan voor onze producten en geëmailleerde borden in het algemeen. Daarnaast bieden wij een hoge resolutie beelden van historische emaillen borden en onze producten, de fabricage en het gebruik. Onze uitgebreide beeldbank bevat ook onze stijlen en het bedrijfslogo.