GRATIS WERELDWIJDE VERZENDING

Inspiratie

 

 

DE METROPOLITAN COLLECTIE

 Onze Metropolitan collectie brengt de lange geschiedenis van de handgemaakte porseleinen borden fabricage tot het hedendaagse design.

DE ARROWHEAD COLLECTIE

Geïnspireerd door houten huisjes, ontworpen we onze Arrowhead collectie met de harmonieën van de natuur in het achterhoofd.

 

DE LIGHTHOUSE COLLECTIE

 Op het noordelijkste puntje van Denemarken, ligt de stad van Skagen, een klein vissersdorp dat draaide op de beroemde kunstenaars kolonie.

DE ENGELHARDT COLLECTIE

De collectie is geïnspireerd op het werk van de productieve Deense architect en ontwerper Knud V. Engelhardt (1882-1931), wiens baanbrekende typografisch ontwerp een blijvende stempel heeft gedrukt. 

 

DE HIGHLANDER COLLECTIE

Vóór het begin van de twintigste eeuw, gebruikten fabricators de typisch stijl van porseleinen geëmailleerde borden met een dubbele beschermlaag. 

 

DEURBORDEN

Beschikbaar in een verscheidenheid van formaten zijn onze hand gestencilde porselein geëmailleerde deurborden net zo functioneel als dat de deurbordjes visueel aantrekkelijk zijn.

 

 

TUINBORDEN VAN RAMSIGN

De lente is aangebroken en het is tijd om uw buitenruimte in vorm te krijgen! Een klein beeldje, fontein, vogelbadje of een verzameling geïnspireerde gepersonaliseerde tuinborden kunnen helpen om een grillige toon te creëren en uw buitenruimte intiem te maken.

 

PRODUCTIEPROCES

Emaille borden hebben een lange traditie. Ze worden al eeuwenlang gebruikt als bewegwijzering en tegelijkertijd als decoratie.

 

 

HUISNUMMERS

Plaats uw familie naam op uw brievenbus, ontwerp een decoratief huisnummerbord, of ontwerp zelf iets moois en geef u omgeving een originele twist.

 

DE MATERIËLE VOORDELEN VAN METALEN BORDEN

Een snelle blik op straat in de stad zal de veelzijdigheid van metaal onthullen. Straat- en transportsignaleringssystemen, informatieve bewegwijzeringstekens, gevarieerde collecties van op maat gemaakte metalen borden voor bedrijven en woningen

 

 

EEN KORTE GESCHIEDENIS VAN HET SCANDINAVISCHE DESIGN

Minimalistische, strakke lijnen, doordacht en onopvallend, Scandinavisch design is synoniem geworden met functioneel design en massaproductie - of wat bekend staat als democratisch design.