GRATIS WERELDWIJDE VERZENDING VOOR BESTELLINGEN BOVEN 100€

Montagekits

Schroeven voor houten achtergronden

Inhoud: Vier schroeven. De montagekit is gemaakt om uw borden op deuren, hekken en andere houten achtergronden te monteren. Deze montagekit is ideaal als u wenst om het bord traditioneel weer te geven met de juiste uitstraling. De schroeven zullen levenslang meegaan net als uw Ramsign bord.

Schroeven voor houten achtergronden

 

Schroeven voor stenen achtergronden

Inhoud: Vier schroeven, vier sluitringen en vier plugs. Deze montagekit is gemaakt om uw borden op te hangen op stenen achtergronden. Een sluitring moet geplaatst worden onder elke schroef om het porselein te beschermen. Net als optie nummer 1 is deze kit ideaal om uw bord op de traditionele manier weer te geven. De schroeven zullen levenslang meegaan net als de tijdloze schoonheid van uw bord.

Schroeven voor stenen achtergronden

 

Zelfklevende tape

De zelfklevende tape is ontworpen om uw bord op een platte achtergrond te monteren. 3M VHB tape is erg sterk en een bewezen alternatief voor schroeven. Deze optie is ideaal als u opzoek bent naar een strakke makkelijke en elegante oplossing zonder dat u schroeven nodig heeft. Om veilig uw bord op een brievenbus of bijvoorbeeld voertuig te monteren word deze methode aangeraden omdat deze geen gaten achterlaat. Deze tape is erg sterk en er word van verwacht dat deze tenminste twee decennium uw bord op zijn plaats houd. Toch kan u verwachten dat de tape in de toekomst een keer vervangen moet worden.

Zelfklevende tape