GRATIS WERELDWIJDE VERZENDING VOOR BESTELLINGEN BOVEN €100,-

Ons Verhaal


Nick Brandt, Oprichter en Managing Director bij Ramsign


"Het begon met een passie voor vintage advertentie borden"


Toen Ramsign oprichter Nick Brandt een kleine winkel opende in Kopenhagen in 1991 om de handgemaakte bordjes ten toon te stellen, ontdekte hij dat de stukken een verrassende reactie ontlokte van zijn klanten.“Mensen voelden een emotionele connectie met de emaille borden,” vertelt hij. “En ze waren blij verrast omdat ze zich niet realiseerden dat deze emaille borden nog steeds geproduceerd worden.” Dit heeft een indruk op Nick achtergelaten en vanaf dat moment wist hij hiermee verder wilde gaan.


En inderdaad, handgemaakte porseleinen borden waren iets wat aan het verdwijnen was— en dit is waarom Nick zijn bedrijf in handgemaakte emaille borden is begonnen. Als een groot fan van vintage advertentie borden was Nick gefascineerd door de kwaliteit van de borden die zelfs na een lange tijd niet verouderen. “Hij vertelt: zelfs na 100 jaar zijn de kleuren van de emaille borden nog steeds stralend en levendig.” Dit komt omdat Ramsign veel aandacht aan detail en kwaliteit van de materialen besteedt. Dit uit zich in prachtige borden die een mooie aanvulling zijn op uw woning. Daarom is het waard om bij ons uw emaille straatnaamborden, naamborden en huisnummers te kopen. Wij bieden daarnaast een goede service en staan voor een 100% tevredenheidsgarantie, zodat u nooit teleurgesteld zal worden.


Herintroduceren van de emaille borden vereiste precisie grondwerk: standaard afmetingen moesten bepaald worden en lettertypes opnieuw ontworpen op basis van emaille borden die nog bestonden in de straten en op gebouwen. In de loop der jaren heeft Ramsign zijn uitgebreide klassieke catalogus met veel keuze ontwikkeld op basis van strenge normen, zodat alle klanten hun eigen unieke en persoonlijke emaille bordjes kunnen samenstellen. Op onze site kunt u onze complete collectie vinden.


Vandaag de dag is de originele winkel gesloten, maar Ramsign is gegroeid en er blijven nieuwe producten in ontwikkeling. Met trots gaan wij door met het maken van emaille tijd-erende sjablonen. Het enorme klantenbestand wat we hebben opgebouwd in de loop der jaren over de hele wereld betekend veel voor ons en dit klantenbestand blijft tot vandaag de dag groeien. Elk huis heeft een huisnummer en naambord nodig, en daarom blijven de mensen altijd naamborden en huisnummers kopen. Het bewijst voor ons dat handgemaakte porselein emaille borden niet zullen verdwijnen. En wij blijven dus ook trots doorgaan met het produceren van dit product. Het kopen van een emaille naambord of huisnummer is nog nooit zo eenvoudig geweest! Neem daarom snel een kijkje in onze uitgebreide collectie emaille borden, u zult versteld staan van de mogelijkheden die er zijn. Haal de Crea Bea bij u naar boven en begin met het ontwerpen van uw unieke bord.