GRATIS WERELDWIJDE VERZENDING

TUINBORDEN

VOEG EIGENAARDIGHEID TOE AAN UW BUITENRUIMTE MET TUIN- EN GAZONNAAMBORDEN


De lente is aangebroken en het is tijd om uw buitenruimte in vorm te krijgen! Of u nu voor het eerst een tuin aanlegt of na een lange winter gewoon op uw erf moet zijn, een gedetailleerd plan kan grote projecten beheersbaar maken. Begin met het basiswerk en ga dan verder met de accenten.Zodra u de binnenplaats hebt gekeurd, gesnoeid en geplant, kunt u een tuin-essential decor toevoegen. Een klein beeldje, fontein, vogelbadje of een verzameling geïnspireerde gepersonaliseerde tuinborden kunnen helpen om een grillige toon te creëren en uw buitenruimte intiem te maken.


UW ACHTERTUIN EN HET TUINTERRAS IN KAART BRENGEN


Is dit het jaar voor een groot landschappelijk project of een ambitieuze verandering? De eerste stap is het plannen van de lay-out. Aangewezen ruimtes zijn een geweldige manier om uw buitenruimte organisatie te geven. Eén suggestie: zones creëren om te groeien, te verzamelen of te kronkelen. Elk van deze zones heeft zijn eigen speciale doel, maar hoe u ze ontwerpt zal afhangen van uw esthetiek. Ze kunnen formeler (gemanicuurd) of waziger (wild) aan de randen worden geplaatst.


DE GROEIZONE


Ziet u een veld van kruiden en groentes, of een bed van wilde bloemen voor zich? Of beide? Bepaal wat je wilt planten en waar je het wilt planten. Groenten en bloemen hebben een zonnige ligging nodig (zes uur per dag). Als u in een warm klimaat woont, is het het beste om wat schaduwbescherming te hebben. De kwaliteit van de bodem is ook een factor, dus vermijd rotsachtige bodem indien mogelijk.


HET ACCENT VAN DE TUIN


Als u een moestuin plant, kunnen goed ontworpen etiketten de visuele aantrekkingskracht verhogen. Kleine tuin borden met foto's van de groenten zullen zorgen voor een aangenaam uitzicht tot de bloemen gaan bloeien. De verzamelplaats. Wilt u uw familie vermaken of aanmoedigen om tijd door te brengen in de tuin? Buitenmeubilair, hekken en een verandering in de bodembedekking kunnen tuinkamers vormen en plaatsen waar u kunt zitten en ontspannen met gasten en dierbaren. Een bankje of stoel in een hoek met gemengde beplanting kan een meditatieve schuilplaats bieden om je gedachten te verzamelen. Het accent van de "tuinkamer".Borden voor de tuin kunnen in de grond geplaatst worden of op verticale structuren gemonteerd worden. Een verticale plantenbak is een geweldige manier om een groene wand te creëren of de buitenruimte te verdelen. Plaats een elegant bord met plantenlabels, een gezegde of een gedachte om de verticale tuin nog verleidelijker te maken om naar te kijken. De Wandel Zone. Bent u van plan om paden te hebben in uw tuinontwerp? Bedenk waar mensen naartoe moeten lopen en waar ze niet moeten lopen. Stenen looppaden kunnen mensen helpen begeleiden waar u naartoe wilt.


HET ACCENT VAN HET PAD


Een zachte herinnering om niet op het gras te lopen om zo uw gazon te beschermen, kan u helpen om uw tuin- en landschapswerk mooi te houdend. Een herkenningsbord kan u beleefd helpen een barrière te creëren. Voor planten liefhebbers kunnen langs het pad kleine gazonborden worden geplaatst om de planten te identificeren. Plantenmarkers kunnen wetenschappelijke namen bevatten en wat informatie over de plant, zoals de herkomst. Traditionele met de hand gestencelde porseleinen emaille borden kunnen uw ruimte veranderen in een eigen botanische tuin.

Zelfs als u een klein perceel of een klein gebied hebt om mee te werken, zal het maken van zones u helpen de ruimte te maximaliseren. Tuinborden van verschillende groottes kunnen worden opgenomen als functionele ontwerpelementen die helpen om de zones af te bakenen en bij te dragen aan de sfeer.


CHARMANTE EN UITNODIGENDE OPRITTEN


Een voortuin of een speciaal opritje bieden een geweldige gelegenheid om indruk te maken en een sfeer te creëren die weerspiegelt wie je bent. Kies planten die passen bij de ervaring die u voor uw bezoekers wilt creëren. Is de voortuin groen of barstend van kleur? Zijn de planten langs een pad naar de achtertuin reflecterend voor de lokale omgeving of exotische toevoegingen? Als u een poort heeft, kan een gepersonaliseerd gazon bord in de grond of een bordje op de poort mensen verwelkomen.


DE BESTE MATERIALEN VOOR TUIN- EN WERFBORDEN


Tuin- en erfdecoratie kan inspirerende laatste accenten toevoegen aan uw tuinaanleg of tuinontwerp. Zoals met elk outdoor bord, zouden de tuin en gazonborden alle weersomstandigheden moeten kunnen overleven. De meest duurzame outdoor borden hebben een metalen voet en een porseleinen emaille afwerking. Volledig weerbestendig, kan een geëmailleerd porselein tuin bord seizoen tot seizoen, jaar tot jaar overleven. Ze zijn ook prachtig afgewerkt en geven uw tuin een gepolijste uitstraling.Bij Ramsign fabriceren we handgemaakte geëmailleerde borden van porselein voor thuis, in de tuin en voor de zakenwereld. Als u een tuinbord of gazonnaambordje op maat voor uzelf (of de speciale persoon in uw leven met een groene duim) wilt maken, bekijk dan onze op maat gemaakte bord opties in onze online shop. Als u een grootschalig tuinaanlegproject of bedrijf dat speciale borden vereist, neem dan contact met ons op.